Rainbow okrasno ogledalo nepravilne oblike

177,00289,00 z DDV

Rainbow okrasno ogledalo nepravilne oblike
Rainbow okrasno ogledalo nepravilne oblike
    Reset options
Predvidena dobava: 6 - 13 oktobra, 2023
100% varen nakup preko spleta
14 dnevna garancija za vračilo denarja
Šifra: J3029281 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Popolnoma edinstven element v vašem prostoru, Nepravilno ogledalo Rainbow prinaša pristen čar in neprekosljiv slog. Njegova izjemno polirana oblika izstopa in pritegne vso pozornost, kar ga uvršča v osrednjo točko prostora. Bezgavno postavljeno v dnevno sobo, predsobo, garderobo ali trgovino, se bo z lahkoto prikradlo v srca vseh obiskovalcev. Minimalistično oblikovanje in neponovljiva oblika sta popolna zlitina z novimi trendi v aranžmaji, obogatena z izvirnim značajem. Ne gre le za praktičen element, temveč za stilski dodatek, ki napolni prostor z estetsko harmonijo.

Naša kolekcija ogledal je sinonim za natančnost in vrhunsko izdelavo. Dimenzije Nepravilnega ogledala Rainbow, 70×56 cm (+/- 4 mm), so premišljene, da se povsem vključi v prostor. Debelina 4 mm zagotavlja vzdržljivost in trdnost.

Nepravilno oblikovano ogledalo z organskimi vzorci je stvar za tiste, ki si upajo biti drugačni. Njegov edinstven vzorec je namenjen tistim, ki cenijo izstopajočo notranjost. Nenavadna oblika se razlikuje od običajnega in doda prostoru značaj ter dinamiko.

Naša ponudba prinaša tudi prilagodljivost. Nepravilno ogledalo lahko namestite v katerem koli kotu, kar omogoča, da postanete svoj lastni ustvarjalec prostora. S pristopom umetnika lahko ustvarite interier, ki odseva vašo edinstveno estetiko.

Vsako ogledalo je opremljeno z obešalom in silikonskim lepilom za popolno prilagoditev postavitve. Tako vam omogočamo, da ustvarite prav takšno postavitev, kot si jo zamislite.

Mere ogledala (+/-4 mm):

  • Velikosti: 70 x 56 cm, 80 x 64 cm, 90 x 72 cm, 100 x 80 cm
  • Debelina ogledala: 4 mm

Značilnosti:

  • Mavrično polirano ogledalo
  • Nepravilna oblika
  • Garancija 2 leti

Montaža:

  • Izdelek se pritrdi s pomočjo priloženega obešala
Velikost ogledala

70 x 56 cm, 80 x 64 cm, 90 x 72 cm, 100 x 80 cm

Barva

Oblika

Garancija

2 leti

Okvir

Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo izkušnjo brskanja. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.