Hitro in natančno slikopleskarstvo za vsak žep

Nudimo vam kakovostno opravljana slikopleskarska dela, za katerimi ni čiščenja. Slikopleskarstvo je naša strast zato vsa dela opravimo hitro v dogovorjenem roku po konkurenčni ceni.

Pedantno slikopleskarstvo, ki poživi vaš dom s svežimi barvami.

Se odločate osvežiti vaše prostore z novimi barvami in niste prepričani kateremu izvajalcu za slikopleskarska dela bi zaupali? Ste v skrbeh ali bo delo opravljeno v dogovorjenem roku, brez škode v vašem domu in pravilno zaščiteno, da ni potrebe po čiščenju? Potem ste našli pravega izvajalca za slikopleskarstvo. Slikopleskarstvo je naša strast in kakovost ter zadovoljna stranka so nam na prvem mestu.

Slikopleskarstvo petoš. Natančna slikopleskarska dela za vsak žep
Vgradnja LED luči v knauf strop
Suhomontaža knauf in ytong

Vse izkušnje na enem mestu za popolne stene v vašem domu.

So vaše stene poškodovane ali imajo plesen? Naši mojstri obvladujejo glajenje sten, brušenje sten, barvanje sten in vsa suhomontažna dela s knaufom in siporeksom ki bodo zagotovila popolnoma ravne in sveže obarvane stene. Vsestranke veščine in dologoletne izkušnje nam omogočajo, da pričaramo nov videz v vašem domu.

Slikopleskarska dela, ki jih ponujamo.

Pričarati nov videz v vašem domu je projekt, ki vključuje različna slikopleskarska dela, ki jih izvedemo delno ali v celoti. Storitve, ki vam jih nudimo:

 • pleskanje sten in stropov
 • glajenje in kitanje površin
 • odstranjevanje starega opleska sten in stropov, struganje sten
 • nanos vseh vrst barv, vodotesnih mas, pralne barve
 • dobava in dostava materiala
 • zaščita pohištva, oken, vrat in drugih predmetov
 • strojno brušenje površin po kitanju in glajenju
 • plesen, saniranje vlage, odpravljanje plesni
 • epoksi tlaki in še več
Slikopleskarska dela petoš

Zakaj se odločiti za slikopleskarstvo Petoš?

Preprosto vsa slikopleskarska dela na enem mestu – pedantno, varno in hitro.

Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo v dogovorjenem roku

Dajemo velik poudarek na profesionalen pristop projektu. Vse projekte realiziramo v dogovorjenem roku, brez izjeme.

Slikopleskarstvo

Izredno prilagodljivi vašim željam

Vsaki stranki se posvetimo in prilagodimo maksimalno tako, da projekt poteka hitro, nemoteno in točno po vaših željah.

Slikopleskarstvo

Vrhunska kakovost po dostopni ceni

Pri slikopleskarskih delih uporabljamo izključno kakovostne materiale za dolgo življenjsko dobo in vrhunski videz vaših površih.

Slikopleskarstvo

Zagotovljena večletna garancija

Prepričani smo, da bi moral vsak izvajalec odgovarjati za kakovost svojega dela, zato nudimo večletno garancijo na svoje storitve.

darilo

Ob zaključku projekta dobite darilo

Vse naše stranke tudi presenetimo z ličnim in koristnim darilom po zaključku projekta na vašem domu.

Najbolj pogosta vprašanja in odgovori

Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Kontaktirajte nas in skupaj se bomo pogovorili o vaših željah in proračunu za vsa slikopleskarska dela, ki jih potrebujete. Po ogledu, vam pošljemo nezavezujočo ponudbo na email naslov.

Zakaj ni pametno sprejeti najcenejše ponudbe za slikopleskarska dela?

Čeprav ste v skušnjavi, da bi sprejeli najcenejšo ponudbo vam zagotovimo, da to ni najbolj pametna odločitev. Verjetno razmišljate, da dobim iste storitve in kakovost materiala za nižjo ceno. Vendar temu ni popolnoma tako, naj pojasnimo. Večina ponudnikov za slikopleskarstvo svojo ponudbo določa glede na stroške uporabljenega materiala in število opravljenih ur na projektu. Če sprejmete najnižjo ponudbo potem se odločate med materiali slabše kakovosti ali slabše opravljeno delo, saj mora biti opravljeno zelo hitro in površno, da bi slikopleskar imel dobiček od vašega projekta. Drugače povedano to pomeni da ta slikopleskar uporablja bližnjice za znižanje stroškov. Kot pri skoraj vsaki drugi stvari boste pri svojem projektu dobili tisto, za kar ste plačali.

Kako določite ceno pleskarskih del za naš projekt?

Pri pleskanju je treba upoštevati veliko stvari, med drugim: vrsto in velikost površine za pleskanje, količina in intenzivnost barv, količina potrebne zaščite za pohištvo in tla, kakovost uporabljenih barv, stanje obstoječih površin (plesen, neravne površine, kitanje, brušenje itd.). Vse te stvari je treba upoštevati za natančno oceno stroškov.

Kakšen je vaš cenik slikopleskarnih del?

V delu. Za ceno nas kontaktirajte.

Koliko časa potekajo slikopleskarska dela?

Svoja dela vedno opravimo hitro, strokovno in natančno. Proces lahko traja nekaj dni od dneva, ko stopite v stik z nami. Čas izvedbe del je odvisen od stanja vaših površin, vrste del in vremenskih pogojev, če gre za delo zunaj.

Najbolj natančno oceno boste dobili po brezplačnem ogledu, zato je najbolje, da nas kontakirate.

Ali lahko zapustim svoj dom / poslovni prostor med tem, ko opravljate svoje delo?

Seveda. Večina strank za katere opravljamo delo ni doma v času slikopleskarskih del. Medtem, ko ste v službi ali po opravkih bo naša ekipa zasedena s pleskanjem vašega doma ali poslovnega prostora.

Kako bo moja lastnina zaščitena pred pleskanjem sten?

Potem, ko odstranite vse občutljive predmete, bodo vsa področja in ostali predmeti prekriti z vso potrebno zaščitno opremo (folije, kartoni, pokrivni filc, trakci itd.). Po zaključenih delih za seboj vse pospravimo.

Ali nudite garancijo na opravljeno delo?

Seveda. Za vsa dela opravljena v celoti z naše strani nudimo večletno garancijo. Naše prepričanje je, da mora zanesljiv izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev tudi nuditi zajamčeno garancijo.

Ali moram pred pleskanjem vse odstranimi iz svojih prostorov?

Prosimo odstranite vse drobne in lomljive predmete. Če ni drugače dogovorjeno bomo premaknili in zaščitili vse potrebno za nemoteno delo.

Ob katerih urah vaša ekipa izvaja slikopleskarstvo?

Običajno delamo od 8.00 do 18.00. Po potrebi se lahko delovni čas tudi zamakne. Smo izredno prilagodljivi zato se lahko tudi dogovorimo za vam sprejemljiv čas izvajanja del.

Kakšna priprava je potrebna za zagotovitev kakovostnih slikopleskarskih del?

Priprava je najpomembnejši vidik vsakega kakovostnega pleskanja, različne vrste projektov pa zahtevajo različne stopnje priprave. Pred pričetkom slikopleskarskih del je pomembno, da je površina čista. Nekatere površine, pa zahtevajo tudi brušenje ali posvetlitev. Profesionalni slikopleskar lahko hitro ugotovi ali je potreben temeljni premaz. Tesnenje, zapolnitev lukenj in popravilo poškodb na stenah pred barvanjem bo zagotovilo čudovit končni izgled.

Ali obstajajo pravila za izbiro barve?

Obstaja nekaj osnovnih pravil:

 • Upoštevajte obstoječe elemente v sobi, ki že imajo barvo (pohištvo, lesen strop, kamin itd.).
 • Velikost sobe – temnejše barve običajno vizualno pomanjšajo prostor, svetlejše barve ravno obratno.
 • Količina svetlobe v sobi – svetlejše barve lahko sobo še bolj posvetlijo oziroma povečajo količino svetlobe.
 • Za kaj bo soba namenjena – otroška soba, pisarna, spalnica. Če nimate ideje za pleskanje sten nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri.
Ali moram v kuhinji in kopalnici uporabiti posebno barvo?

V prostorih, kjer se nahaja velika količina vode/vlage ali pripravljanje hrane uporabljamo barve odporne proti plesni, latex ter hydrosol decor base, ki zagotavlja trpežen in enostaven zaključek za čiščenje.

Ali poleg slikopleskarskih del nudite tudi druge storitve?

Seveda, slikopleskarstvo ni edina storitev, ki jo nudimo našim strankam. Nudimo vam tudi suhomontažna dela, polaganje keramike, prenove kopalnic, elektro inštalacije, vodovodne inštalacije in še več. Celotno ponudbo naših storitev si lahko ogledate tukaj.

Imate vprašanja? Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Tukaj smo, da vam priskrbimo čim več informacij, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in ponudimo učinkovito rešitev za vaše potrebe.

Pošljite povpraševanje