Z našo pomočjo do čudovitega videza vašega doma

Se lotevate prenove stanovanja, hiše ali poslovnega prostora? Slikopleskarstvo PETOŠ vam je na voljo, da opravi vsa slikopleskarska dela za vas kvalitetno, hitro in čisto. Slikopleskarstvo spada med zaključna dela v gradbeništvu, ki najhitreje dosežejo drugačen videz vašem domu. Za vas opravimo vse od kakovostne priprave površine in izravnave sten do kitanja, brušenja in barvanja sten z barvami, ki so vam najljubše. Za vsako stranko se potrudimo, da opravimo delo ugodno in v dogovorjenem roku a hkrati brez izgube kakovosti. Vsa dela opravljajo naši mojstri z večletnimi izkušnjami, ki opravijo delo tako, da so stene pobarvane profesionalno.

Zakaj izbrati mojstra za slikopleskarstvo?

Izvedba slikopleskarskih del je za posameznika lahko stresna, saj brez izkušenj težko dosežemo profesionalen videz brez napak. Naša ekipa pleskarjev vam s seboj prinaša večletne izkušnje in znanja iz različnih slikopleskarskih del z zagotovljenimi vrhunskimi rezultati – vsakič. Beljenje sten oz. barvanje sten v domu in poslovnem prostoru mora biti opravljeno natančno in kakovostno, saj se v njih ves čas zadržujemo. Ker smo v naše storitve 100% samozavestni, vam nudimo tudi garancijo na naše storitve.

Slikopleskarska dela, ki jo ponujamo

Pričarati nov videz v vaš dom je projekt, ki vključuje različna slikopleskarska dela, ki jih za vas lahko izvedemo le delno ali v celoti – izbira je vaša. Storitve, ki vam jih nudimo:

  • barvanje, beljenje, pleskanje sten in stropov
  • glajenje in kitanje sten in stropov
  • odstranjevanje starega opleska sten in stropov, struganje sten
  • nanos vseh vrst barv, vodotesnih mas, pralne barve
  • dobava in dostava materiala
  • zaščita pohištva, oken, vrat in drugih predmetov pred pričetkom dela
  • strojno brušenje površin po kitanju in glajenju
  • plesen, saniranje vlage, odpravljanje plesni
  • šabloniranje in štrukature
  • pleskanje oken, vrat, napuščev, ograj

Če na seznamu storitev, ki jo potrebujete ni omenjena, nas pokličite in skupaj bomo našli rešitev!

Kako potekajo slikopleskarska dela?

  • Pri prvem stiku se dogovorimo za brezplačen ogled in svetovanje s strani izkušenega mojstra, ki vam razloži sami začetek slikopleskarskih del. Skupaj ugotovimo, kakšne so vaše želje, ter kako zmanjšati stroške, a hkrati ne kakovosti opreme.
  • Ko se odločite za želeno opremo in poravnate avansno plačilo, poskrbimo za vse – dostava in dvig opreme do vašega doma.
  • Dela se lotimo strokovno in kakovostno v mislih na dogovorjeni rok zaključka dela. Slikopleskarska dela trajajo od 1 dneva do nekaj dni – odvisno od zahtevnosti projekta.

Po zaključenih delih vse pospravimo in za seboj pustimo še eno zadovoljno stranko.

Za ostale stranke smo izvedli

Pogosta vprašanja

Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Pri prvem stiku se dogovorimo za vam primeren termin. Sledi ogled, izmera in svetovanje. Po ogledu vam pošljemo nezavezujočo ponudbo.

Kolikšna je cena slikopleskarskih del?

Cena slikopleskarskih del je odvisna od več dejavnikov (priprava površine, zahtevnost projekta, čas izvedbe, količina materiala itd.), ki jih lahko ocenimo šele po brezplačnem ogledu. Po natančni izmeri in oceni dela vam pošljemo ne-zavezujočo ponudbo.

Koliko časa trajajo slikopleskarska dela?

Slikopleskarstvo traja od 1 dneva do nekaj dni – odvisno od zahtevnosti projekta, ki želite, da ga opravimo za vas. Vsa dela se trudimo in opravimo v dogovorjenem roku. Najbolj natančno oceno potrebnega časa za realizacijo projekta boste dobili po brezplačnem ogledu.

Ali nudite garancijo na vaše storitve

Seveda, vsak pravi mojster nudi garancijo na svoje delo. Ker zaupamo v kakovost svojih storitev vam nudimo večletno garancijo na slikopleskarska dela, ki so v celoti izvedena z naše strani.

Želite, da opravimo slikopleskarska dela tudi za vas? Pokličite na 040 802 392