Hitro in natančno slikopleskarstvo za vsak žep

Nudimo vam brezhibno opravljena slikopleskarska dela za katerimi ni čiščenja. Slikopleskarstvo je naša strast zato vsa dela opravimo hitro v dogovorjenem roku po konkurenčni ceni.

Začnimo vaš projekt Preberi več
Slikopleskarstvo žive barve
Glajenje in brušenje sten
Glajenje in brušenje sten
Zaščita pohištva pred barvanjem
Slikopleskarstvo rumena stena

Pedantno slikopleskarstvo, ki poživi vaš dom

Se odločate osvežiti vaše prostore z novimi barvami in niste prepričani kateremu izvajalcu za slikopleskarska dela bi zaupali? Ste v skrbeh ali bo delo opravljeno v dogovorjenem roku, brez škode v vašem domu in pravilno zaščiteno, da ni potrebe po čiščenju? Potem ste našli pravega izvajalca za slikopleskarska dela. Slikopleskarstvo ja naša strast in kakovost ter zadovoljna stranka so na pravem mestu.

Pošlji povpraševanje

Vsa slikopleskarska dela za popolne stene

So vaše stene poškodovane ali imajo plesen? Naši mojstri obvladujejo glajenje sten, brušenje sten, barvanje sten in vsa suhomontažna dela s knaufom in siporeksom za popolnoma ravne in sveže obarvane stene. Širok spekter veščin in dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da pričaramo nov videz v vašem domu.

Vgradnja LED luči v knauf strop
Suhomontaža knauf in ytong
Suhomontaža knauf in ytong
Slikopleskarstvo petoš
Slikopleskarska dela petoš

Slikopleskarska dela, ki vam ponujamo

Pričarati nov videz v vašem domu je projekt, ki vključuje različna slikopleskarska dela, ki jih izvedemo delno ali v celoti. Storitve, ki vam jih nudimo:

 • pleskanje sten in stropov,
 • glajenje in kitanje površin,
 • odstranjevanje starega opleska sten in stropov, struganje sten,
 • nanos vseh vrst barv, vodotesnih mas, pralne barve,
 • dobava in dostava materiala,
 • zaščita pohištva, oken, vrat in drugih predmetov,
 • strojno brušenje površin po kitanju in glajenju,
 • plesen, saniranje vlage, odpravljanje plesni,
 • epoksi tlaki in še več.
Kontaktiraj nas

Zakaj slikopleskarstvo Petoš?

Preprosto zato, ker nudimo vse storitve na enem mestu. Pedantno, zanesljivo in hitro.

Projekti, ki smo jih realiziraliza naše stranke

Pedantno. Hitro. Zanesljivo.

V galeriji si lahko ogledate nekaj projektov, ki smo jih realizirali za naše stranke. Slikopleskarstvo izvedemo hitro, natančno in po konkurenčni ceni.

Pošljite povpraševanje
področje poslovanja

Storitve nudimo v gorenjski in osrednjeslovenski regiji

Naše podjetje se nahaja v Kranju zato poslujemo predvsem na gorenjskem in osrednjeskovnskem območju. Če spadate v to območje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo ponudili ugodno ponudbo čiščenja. Zaenkrat izven teh področij žal ne poslujemo.

Rezerviraj termin
Slikopleskarstvo

Pogosta vprašanja

Seveda, za vsako resno stranko opravimo posvetovanje in ogled na objektu. Kontaktirajte nas in skupaj se bomo pogovorili o vaših željah in proračunu za vsa slikopleskarska dela, ki jih potrebujete. Po ogledu vam bomo pripravili ugodno ponudbo.

Čeprav ste v skušnjavi, da bi sprejeli najcenejšo ponudbo vam zagotovimo, da to ni najbolj pametna odločitev. Verjetno razmišljate, da dobim iste storitve in kakovost materiala za nižjo ceno. Vendar temu ni popolnoma tako, naj pojasnimo. Večina ponudnikov za slikopleskarstvo svojo ponudbo določa glede na stroške uporabljenega materiala in število opravljenih ur na projektu. Če sprejmete najnižjo ponudbo potem se odločate med materiali slabše kakovosti ali slabše opravljeno delo, saj mora biti opravljeno zelo hitro in površno, da bi slikopleskar imel dobiček od vašega projekta. Drugače povedano to pomeni da ta slikopleskar uporablja bližnjice za znižanje stroškov. Kot pri skoraj vsaki drugi stvari boste pri svojem projektu dobili tisto, za kar ste plačali.

Pri pleskanju je treba upoštevati veliko stvari, med drugim: vrsto in velikost površine za pleskanje, količina in intenzivnost barv, količina potrebne zaščite za pohištvo in tla, kakovost uporabljenih barv, stanje obstoječih površin (plesen, neravne površine, kitanje, brušenje itd.). Vse te stvari je treba upoštevati za natančno oceno stroškov.

Svoja dela vedno opravimo hitro, strokovno in natančno. Proces lahko traja nekaj dni od dneva, ko stopite v stik z nami. Čas izvedbe del je odvisen od stanja vaših površin, vrste del in vremenskih pogojev, če gre za delo zunaj.

Najbolj natančno oceno boste dobili po posvetovanju in ogledu na vaši lokaciji, zato je najbolje, da nas kontakirate.

Seveda. Večina strank za katere opravljamo delo ni doma v času slikopleskarskih del. Medtem, ko ste v službi ali po opravkih bo naša ekipa zasedena s pleskanjem vašega doma ali poslovnega prostora.

Potem, ko odstranite vse občutljive predmete, bodo vsa področja in ostali predmeti prekriti z vso potrebno zaščitno opremo (folije, kartoni, pokrivni filc, trakci itd.). Po zaključenih delih za seboj vse pospravimo.

Seveda. Za vsa dela opravljena v celoti z naše strani nudimo večletno garancijo. Naše prepričanje je, da mora zanesljiv izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev tudi nuditi zajamčeno garancijo.

Prosimo odstranite vse drobne in lomljive predmete. Če ni drugače dogovorjeno bomo premaknili in zaščitili vse potrebno za nemoteno delo.

Običajno delamo od 8.00 do 18.00. Po potrebi se lahko delovni čas tudi zamakne. Smo izredno prilagodljivi zato se lahko tudi dogovorimo za vam sprejemljiv čas izvajanja del.

Priprava je najpomembnejši vidik vsakega kakovostnega pleskanja, različne vrste projektov pa zahtevajo različne stopnje priprave. Pred pričetkom slikopleskarskih del je pomembno, da je površina čista. Nekatere površine, pa zahtevajo tudi brušenje ali posvetlitev. Profesionalni slikopleskar lahko hitro ugotovi ali je potreben temeljni premaz. Tesnenje, zapolnitev lukenj in popravilo poškodb na stenah pred barvanjem bo zagotovilo čudovit končni izgled.

Obstaja nekaj osnovnih pravil:

 • Upoštevajte obstoječe elemente v sobi, ki že imajo barvo (pohištvo, lesen strop, kamin itd.).
 • Velikost sobe – temnejše barve običajno vizualno pomanjšajo prostor, svetlejše barve ravno obratno.
 • Količina svetlobe v sobi – svetlejše barve lahko sobo še bolj posvetlijo oziroma povečajo količino svetlobe.
 • Za kaj bo soba namenjena – otroška soba, pisarna, spalnica. Če nimate ideje za pleskanje sten nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri.

V prostorih, kjer se nahaja velika količina vode/vlage ali pripravljanje hrane uporabljamo barve odporne proti plesni, latex ter hydrosol decor base, ki zagotavlja trpežen in enostaven zaključek za čiščenje.

Seveda, slikopleskarstvo ni edina storitev, ki jo nudimo našim strankam. Nudimo vam tudi suhomontažna delapolaganje keramikeprenove kopalnicelektro inštalacijevodovodne inštalacije in še več. Celotno ponudbo naših storitev si lahko ogledate tukaj.

Drugi o nas

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Nada N.

Vrhunsko naredili kompletno prenovo kopalnice. Prijazni, profesionalni in kar je danes res težko doseči, točni kot švicarska ura. Škoda, ker ne polagajo tudi parketa!

Nina Habjan

Dela so bila opravljena strokovno in kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivost in proaktivnost pri iskanju rešitev.

Aleksandar S.

Kopalnica je izjemno lepa, vse je bilo narejeno zelo natančno.
Petoš je tudi svetoval nekaj sprememb pri razporeditvi elementov in barvi zidu, kar je super izpadlo!

Slavko Legat

Storitev je bila opravljena kvalitetno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje sanacije. Narejeno zelo kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Mitja Krmelj

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Andrej Vollmayer

Strokovno svetovanje, inteligenten pristop, vrhunski materiali, natančna izvedba, posluh za želje in zahtevne stranke. To je ekipa Petoš!

Duško P.

Zelo zadovoljen, g. Boban je izredno prilagodljiv, natančen in zanesljiv. Kopalnico je prenovil popolnoma po mojih željah. Priporočam!

Tukaj smo, da ti pomagamo realizirati tvoj projekt.

Imaš vprašanja ali pa potrebuješ svetovanje glede prenove svojega doma oziroma poslovnega prostora? Z veseljem ti bomo pomagali realizirati tvoj projekt! 🙂

Rezerviraj brezplačen ogled

oziroma pokliči

040 802 392