Dober vodovodar je prilagodljiv

Zato v svojem podjetju upoštevamo vaše želje, tako pri izvedbi kot pri plačilu. Vodovodne inštalacije izvajamo že več kot 30 let in imamo na tem področju veliko veliko izkušenj, zato bodite brez skrbi, saj ste v dobrih rokah. Kakovostna izvedba, hitra dobava materialov, strokovnost in poštena cena so argumenti, ki prepričajo tudi najbolj zahtevno stranko. Načrtovanje in vgrajevanje poteka po vaših željah s pomočjo našega svetovanja. Naš izkušeni vodovodni inštalater se drži dogovorjenih rokov in izvede delo za pošteno ceno, vendar brez izgube kakovosti – uporabljamo samo kakovostne materiale, saj vam nudimo tudi večletno garancijo na opravljeno delo.

Vodovodne inštalacije v sodobnem trendu

Tako je, v podjetju Petoš sledimo sodobnim trendom za storitve, ki jih nudimo. Danes sta glavni sestavni cevi sintezna polimera, zamrežen polietilen in polipropilen. Njihove prednosti so, da so cevi zelo lahke in upogljive, notranjost cevi je gladka, ne korodirajo in zelo dolgo lahko prenesejo temperaturne obremenitve in visok tlak. Lahko se popolnoma reciklirajo in njihova življenjska doba je tudi do 50 let.

Delo, ki ga naš vodovodni inštalater ponuja

  • inštalacije pri novogradnjah
  • inštalacije pri adaptacijah
  • prenova kopalnice in stranišča
  • montaža ali menjava raznih vodovodnih elementov (pipe, vodomeri, varnostni ventili, sifoni itd.)
  • montaža ali menjava straniščnih školjk, pisoarjev, kopalniških kadi, podometnih splakovalnikov itd.
  • montaža, menjava ali čiščenje grelnikov vode
  • montaža ali menjava kuhinjskih ali kopalniških armatur
  • odmaševanje ali čiščenje odtokov
  • preventivni pregledi in še več.

Če na seznamu storitev, ki jo potrebujete ni omenjena, nas pokličite in skupaj bomo našli rešitev!

Kako potekajo vodovodne inštalacije

  • Pri prvem stiku se dogovorimo za brezplačen ogled in svetovanje s strani izkušenega mojstra, ki vam razloži sami začetek vodovodnih inštalacij. Skupaj ugotovimo, kakšne so vaše želje ter kako zmanjšati stroške, a hkrati ne kakovosti opreme.
  • Ko izberete želeno opremo in poravnate avansno plačilo, poskrbimo za vse – dostava in dvig opreme do vašega doma.
  • Vodovodne inštalacije v večini primerov zahtevajo rušilna dela, ki lahko trajajo od 1 dneva do nekaj dni – odvisno od zahtevnosti projekta. Po opravljenih rušilnih delih ves odpadni material pospravimo in odpeljemo na odlagališče.
  • Po dogovoru naredimo vse potrebne vodovodne inštalacije iz PVC cevi, zamenjamo stare cevi ter vse primerno zabetoniramo.

Po zaključenih delih vse pospravimo in za seboj pustimo še eno zadovoljno stranko.

Za ostale stranke smo izvedli

Pogosta vprašanja

Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Po prvem stiku se dogovorimo za vam primeren termin. Sledi ogled, izmera in svetovanje. Po ogledu vam pošljemo nezavezujočo ponudbo.

Koliko časa potrebujete za izvedbo vodovodnih inštalacij

Vodovodne inštalacije ponavadi izvedemo v nekaj dneh, odvisno od vaših želja in težavnosti dela. Najbolj natančno oceno in koliko časa potrebujemo boste dobili po brezplačnem ogledu.

Ali nudite garancijo na vaše storitve?

Seveda. Vsak pravi vodovodni inštalater nudi garancijo na svoje delo. Če je delo v celoti izvedeno iz naše strani, potem vam nudimo večletno garancijo.

Kolikšna je cena vodovodnih inšalacij?

Cena vodovodnih inštalacij je odvisna od vaših želja, porabljenega materiala, časa in ostalih dejavnikov, ki jih ni mogoče oceniti pred brezplačnim ogledom. Po natančni izmeri in oceni dela vam pošljemo nezavezujočo ponudbo.

Potrebujete tudi vi dobrega vodovodarja? Pokličite nas na 040 802 392