Profesionalne vodovodne inštalacije za vaše potrebe

Naši usposobljeni vodovodarji lahko enostavno in učinkovito rešijo vse vaše potrebe glede vodovodnih inštalacij. Naše vodovodne inštalacije sledijo sodobnim trendom, kjer tudi uporabljamo izključno kakovostne materiale za dolgoletno uporabo z vključeno večletno garancijo.

Začnimo vaš projekt Preberi več
Vodovodne inštalacije Petoš
Montaža radiatorja
Vodovodar
Dober vodovodar je prilagodljiv

Dober vodovodar je prilagodljiv

Zato v podjetju inštalacije Petoš upoštevamo vaše želje, tako pri izvedbi kot pri plačilu. Vodovodne inštalacije izvajamo že več 20 let, kar pomeni, da ste v zanesljivih rokah. Načrtovanje in vgradnja poteka po vaših željah s pomočjo našega svetovanja. Naš izkušen vodovodni inštalater pa se drži dogovorjenih rokov, brez izjeme.

Pošljite povpraševanje

Vodovodne inštalacije v sodobnem trendu

Tako je, v podjetju Inštalacije Petoš sledimo sodobnim trendom storitev, ki jih nudimo našim strankam. Danes sta glavni sestavni cevi sinteza polimera, zamržen polietilen in polipropilen. Njihove prednosti so, da so cevi zelo lahke in upogljive, notranjost cevi je gladka, ne korodirajo in zelo dolgo lahko prenesejo temperaturne obremenitve in visok tlak. Lahko se popolnoma reciklirajo in njihova življenjska doba je tudi do 50 let.

Začnimo vaš projekt
Vodovodne inštalacije Petoš
Vodovodne inštalacije Petoš

Storitve, ki jih naši vodovodarji izvajajo

 • vodovodne inštalacije pri novogradnjah in adaptacijah
 • prenova kopalnice in stranišča
 • montaža ali menjava raznih vodovodnih elementov (kopalniške in kuhinjske armature, vodomeri, varnostni ventili, sifoni itd.)
 • montaža ali menjava straniščnih školjk, pisoarjev, kopalniških kadi, podometnih splakovalnikov itd.
 • montaža, menjava grelnikov vode (bojler)
 • odmaševanje ali čiščenje odtokov, vertikalnih cevi
 • zamenjava vodovodnega ventila, cevi
 • montaža radiatorjev in konvektorjev
 • talno gretje, menjava in montaža števcev

Zakaj vodovodne inštalacije Petoš?

Ponujamo vam udobje vseh sorodnih storitev na enem mestu. Vse od enostavnih vodovodnih del do celotne prenove kopalnice na ključ.

Vodovodne inštalacije, ki smo jih izvedli za stranke

Vaša ideja. Naše izkušnje.

V galeriji si lahko ogledate nekaj projektov, ki smo jih realizirali za naše stranke. Vodovodne inštalacije izvedemo hitro in zanesljivo ter natančno po vaših željah.

Pošljite povpraševanje
področje poslovanja

Storitve nudimo v gorenjski in osrednjeslovenski regiji

Naše podjetje se nahaja v Kranju zato poslujemo predvsem na gorenjskem in osrednjeskovnskem območju. Če spadate v to območje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo ponudili ugodno ponudbo čiščenja. Zaenkrat izven teh področij žal ne poslujemo.

Rezerviraj termin
Vodovodne inštalacije

Pogosta vprašanja

Seveda, vsem resnim strankam se posvetimo maksimalno. Kontaktirajte nas in skupaj si bomo ogledali vaš projekt oziroma situacijo. Po ogledu vam bomo pripravili ponudbo.

Glede postopka smo izredno prilagodljivi, vendar za lažjo predstavo ponavadi sledimo tipičnim postopkom dela:

 1. Ogled na objektu in posvetovanje: pri ogledu objekta se pogovorimo o vaših potrebah in skupaj najdemo prave ideje.
 2. Priprava ponudbe: po ogledu pripravimo ponudbo za vaš projekt in vam jo pošljemo na vaš email naslov.
 3. Odločitev stranke: po pregledu ponudbe se odločite ali želite s projektom nadaljevati in nam to sporočite v roku 8. dneh (v nasprotnem primeru lahko druga stranka dobi vaš termin).
 4. Urnik dela: sodelujemo pri izbiri časa za izvajanje del, ki je primerno za obe strani. Ne glede na situacijo, se lahko prilagodimo.
 5. Vodovodne inštalacije: pridemo na delo! Vodovodne inštalacije v večini primerov zahtevajo rušilna dela, ki trajajo od 1 do 2 dni in pred začetkom le teh vse zaščitimo. Potrudimo se po najboljših močeh, da vodovodne inštalacije opravimo v dogovorjenem roku in natančno po vaših željah. Po opravljenem delu za seboj vse očistimo in gradbeni material odpeljemo na deponijo.

Pripravite se lahko tako, da imate dobro predstavo, kaj si želite oziroma, če imate načrt ga pripravite, ko pridemo na ogled objekta. Brez skrbi, naši izvajalci vam bodo svetovali in našli rešitve za morebitne težave. Ravno tako, vas bomo pri ogledu seznanili o celotnem poteku dela.

Svoje delo opravljamo hitro in strokovno, vendar svojih strank ne želimo zavajati z neizvedljivimi obljubami kot to počnejo nekateri izvajalci samo zato, da bi se stranke odločile za njihove storitve. Resnica je, da noben izvajalec ne more določiti točen čas izvedbe, dokler si ne ogleda objekt in posvetuje s stranko. Čas izvedbe vodovodnih inštalacij lahko traja od 1 dneva do nekaj dni, odvisno od obsega dela.

Najbolj natančno oceno boste dobili po ogledu in posvetovanju, zato je najbolje, da nas kontakirate.

Zaželeno je, da ste vsaj prvih nekaj ur na voljo, da se uskladimo glede podrobnosti. Odločite se tako, da je vam lažje. Kasneje potrebujemo samo telefonsko številko na kateri ste dosegljivi v kolikor se pojavijo vprašanja.

Cena vodovodnih inštalacij je odvisna od vaših želja, potrošenega materiala, obsega dela in ostalih dejavnikov, ki jih ni mogoče oceniti pred obiskom objekta. Po natančnem ogledu, posvetovanju in izmeri vam bomo poslali nezavezujočo ponudbo.

Na kratko, za seboj vse pospravimo in očistimo. Celoten čas izvajanja vodovodnih inštalacij bomo pazili na vaš dom in zaščitili celotno območje dela, da se preprečijo poškodbe.

Če se sprašujete ali moram najeti še kakšnega drugega izvajalca npr. suhomontažna dela, keramičarstvo, slikopleskarstvo itd. bodite brez skrbi. Od konkurence se ločimo po tem, da vam nudimo udobje vseh storitev na enem mestu oziroma prenove na ključ.

Seveda. Prepričani smo, da bi moral vsak profesionalen izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev nuditi garancijo na svoje storitve. Za storitve, ki jih v celoti izvedemo nudimo večletno garancijo.

Drugi o nas

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Nada N.

Vrhunsko naredili kompletno prenovo kopalnice. Prijazni, profesionalni in kar je danes res težko doseči, točni kot švicarska ura. Škoda, ker ne polagajo tudi parketa!

Nina Habjan

Dela so bila opravljena strokovno in kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivost in proaktivnost pri iskanju rešitev.

Aleksandar S.

Kopalnica je izjemno lepa, vse je bilo narejeno zelo natančno.
Petoš je tudi svetoval nekaj sprememb pri razporeditvi elementov in barvi zidu, kar je super izpadlo!

Slavko Legat

Storitev je bila opravljena kvalitetno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje sanacije. Narejeno zelo kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Mitja Krmelj

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Andrej Vollmayer

Strokovno svetovanje, inteligenten pristop, vrhunski materiali, natančna izvedba, posluh za želje in zahtevne stranke. To je ekipa Petoš!

Duško P.

Zelo zadovoljen, g. Boban je izredno prilagodljiv, natančen in zanesljiv. Kopalnico je prenovil popolnoma po mojih željah. Priporočam!

Tukaj smo, da ti pomagamo realizirati tvoj projekt.

Imaš vprašanja ali pa potrebuješ svetovanje glede prenove svojega doma oziroma poslovnega prostora? Z veseljem ti bomo pomagali realizirati tvoj projekt! 🙂

Pošljite povpraševanje

oziroma pokliči

040 802 392