Kakovostna zaključna dela v gradbeništvu

Se lotevate prenove stanovanja, hiše ali poslovnega prostora? Nudimo vam kakovostna in strokovno opravljena zaključna dela v gradbeništvu v dogovorjenem roku.

Začnimo vaš projekt Preberi več
Zakaj prepustit polaganje keramike nam
Vodovodne inštalacije Petoš
Elektro omarica
Obnova kopalnic petoš

Vse storitve na enem mestu za celotno prenovo

Nudimo vam kakovostne storitve po konkurenčni ceni, opravljene v dogovorjenem roku.

Prenova kopalnice petoš

Prenova kopalnice

Nudimo vam vse storitve na enem mestu za celotno prenovo kopalnice po meri. Kopalnico naredimo točno tako kot ste si jo predstavljali.

Elektro inštalacije

Elektro inštalacije

V sodobnem trendu izvedene elektro inštalacije od preprostih do zahtevnih. Vse od preprostih popravil do inštalacij pri adaptacijah in novogradnjah.

Vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije

Naši usposobljeni vodovodarji lahko enostavno in učinkovito rešijo vse vaše potrebe glede vodovodnih inštalacij. Naše storitve vključujejo tudi garancijo.

Polaganje keramike

Polaganje keramike

Iščete kakovostno polaganje keramike? Naši mojstri to dejavnost opravljajo že več kot 30 let strokovno in natančno, zato ste v skrbnih rokah.

Slikopleskarstvo petoš

Slikopleskarstvo

Brezhibno opravljena slikopleskarska dela za katerimi ni čiščenja. Slikopleskarstvo je naša strast zato vsa dela opravimo hitro v dogovorjenem roku po konkurenčni ceni.

Prenova stanovanja

Prenova stanovanja

Popolna prenova stanovanja po vaših željah. Nudimo vam udobje vseh storitev na enem mestu za celotno prenovo stanovanja. 

Suhomontaža knauf siporex

Suhomontažna dela

Hiter, ugoden in zanesljiv način prenove, ločevanja in zapiranja prostorov s siporeks zidaki ali mavčnimi pološčami. Kontaktirajte nas za ponudbo.

Priklop bele tehnike

Priklop bele tehnike

Nudimo vam priklop bele tehnike oziroma gospodinjskih aparatov kot so hladilniki, pečice, indukcijske plošče, nape ipd. Pokličite nas in težavo bomo hitro uredili.

Zakaj inštalacije Petoš?

Nudimo vam udobje vseh storitev na enem mestu za celotno prenovo. S tem se izognete dolgemu čakanju vsakega izvajalca posebej ter dragim napakam zaradi neusklajenosti.

Drugi o nas

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Nada N.

Vrhunsko naredili kompletno prenovo kopalnice. Prijazni, profesionalni in kar je danes res težko doseči, točni kot švicarska ura. Škoda, ker ne polagajo tudi parketa!

Nina Habjan

Dela so bila opravljena strokovno in kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivost in proaktivnost pri iskanju rešitev.

Aleksandar S.

Kopalnica je izjemno lepa, vse je bilo narejeno zelo natančno.
Petoš je tudi svetoval nekaj sprememb pri razporeditvi elementov in barvi zidu, kar je super izpadlo!

Slavko Legat

Storitev je bila opravljena kvalitetno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje sanacije. Narejeno zelo kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Mitja Krmelj

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Andrej Vollmayer

Strokovno svetovanje, inteligenten pristop, vrhunski materiali, natančna izvedba, posluh za želje in zahtevne stranke. To je ekipa Petoš!

Duško P.

Zelo zadovoljen, g. Boban je izredno prilagodljiv, natančen in zanesljiv. Kopalnico je prenovil popolnoma po mojih željah. Priporočam!

Tukaj smo, da ti pomagamo realizirati tvoj projekt.

Imaš vprašanja ali pa potrebuješ svetovanje glede prenove svojega doma oziroma poslovnega prostora? Z veseljem ti bomo pomagali realizirati tvoj projekt! 🙂

Pošlji povpraševanje

oziroma pokliči

040 802 392