Zaključna dela v gradbeništvu za čudovit videz vašega doma.

Se lotevate prenove stanovanja, hiše ali poslovnega prostora? Nudimo vam kakovostna in strokovno opravljena zaključna dela v gradbeništvu po ugodni ceni in v dogovorjenem roku.

Kontaktirajte nas O podjetju

Naše storitve vključujejo

Brezplačen ogled

Z veseljem se oglasimo pri vas in prisluhnemo vašim željam ter vam svetujemo kako naprej.

Kakovost in hitrost

Vse naše storitve opravimo kakovostno in v dogovorjenem roku po ugodni ceni.

Večletna garancija

Vsa dela, ki so opravljena v celoti z naše strani vključujejo večletno garancijo.

Prenova kopalnice

Popolna preobrazba stare kopalnice v novo moderno kopalnico po vaših željah. Nudimo vam kopalnice na ključ. Ostanite brez skrbi, za vse poskrbimo mi.

Več informacij

Elektro inštalacije

Že več kot 15 let svojim strankam nudimo varne, brezhibne in sodobne elektroinštalacije s strani strokovno usposobljenih električarjev.

Več informacij

Vodovodne inštalacije

Kakovostna izvedba, hitra dobava materialov, strokovnost in poštena cena so argumenti, ki prepričajo tudi najbolj zahtevno stranko. Iščete dobrega vodovodarja?

Več informacij

Prenova stanovanja

Z našo pomočjo boste prišli do realizacije vašega projekta, točno tako kot ste si predstavljali. Smo zelo prilagodljivi in vsa dela opravimo v dogovorjenem roku.

Več informacij

Polaganje ploščic

Potrebujete dobrega keramičarja, ki opravi delo natančno z izključno kakovostnimi materiali, ki zagotavljajo dolgoletno uporabo vaše keramike in to po ugodni ceni?

Več informacij

Suhomontaža

Se odločate za prenovo stanovanja, poslovnih prostorov ali pa načrtujete novogradnjo? Suhomontaža je zagotovo najbolj hiter, čist in ugoden način za realizacijo tovrstnih ciljev.

Več informacij

Slikopleskarstvo

Na voljo smo vam, da opravimo vsa slikopleskarska dela kvalitetno, hitro in čisto. Nudimo vse od izravnave sten in brušenja do barvanja v vaši najljubši barvi.

Več informacij

Priklop bele tehnike

Pri nas lahko naročite strokovnjaka za priklop bele tehnike, ki pride na vaš dom in poskrbi za priklop in montažo vašega novega aparata, hitro in zanesljivo.

Več informacij

Začnimo vaš projekt

Vse omenjene storitve, ki spadajo pod zaključna dela v gradbeništvu lahko za vas opravimo delno ali v celoti. V kolikor so opravljena v celoti je vključena tudi večletna garancija. Torej, ste se odločili, da prenovimo vaš dom po vašem okusu?

Kontaktirajte nas

Sledite nam na instagramu

Zanimivi projekti ostalih strank, akcijske ponudbe in ostale novičke.

Instagram did not return a 200.