Zakaj kopalnice Petoš

V podjetju Petoš se zavedamo, da prenova kopalnice ni majhen strošek, zato tudi gledamo na to, da najdemo za vas najbolj primerno rešitev pri obnovi vaše kopalnice. Prenova kopalnice je delo, ki ga želite prepustiti mojstrom, ki so izkušeni, se držijo dogovorjenih rokov in izvedejo delo za pošteno ceno, vendar brez izgube kakovosti. Obnova kopalnice je za naše podjetje dolgoletna tradicija, saj to dejavnost opravljamo uspešno že 30. let. Zaradi popolnega zaupanja v svoje storitve vam nudimo tudi večletno garancijo na kopalnice po meri, ki so izdelane v celoti z naše strani.

Obnova kopalnice na ključ

Pri obnovi kopalnice po meri se popolnoma prilagodimo vašim željam glede izbire materialov, postavitve elektro inštalacij, vodovodnih inštalacij in ostalih zaključnih del, obenem pa vas vodimo in vam svetujemo skozi celoten postopek. Da bi se izognili iskanju vsakega mojstra posebej (zidar, vodovodar, keramičar itd.) in predolgem čakanju zaradi časovne neusklajenosti vam nudimo “kopalnico na ključ”. To pomeni, da nam samo opišete svoje želje za drugo, pa poskrbimo mi, saj naša ekipa obvladuje vse potrebne veščine.

Kako poteka prenova kopalnice po meri

  • Pri prvem stiku se dogovorimo za brezplačen ogled in svetovanje s strani izkušenega mojstra, ki vam razloži kako poteka obnova kopalnice. Skupaj ugotovimo, kakšne so vaše želje ter kako zmanjšati stroške, a hkrati ne kakovosti opreme.
  • Ko izberete želeno opremo in poravnate avansno plačilo se prične adaptacija kopalnice ter dostava in dvig opreme do vašega doma.
  • Prenova kopalnice v večini primerov najprej zahteva rušilna dela, ki trajajo od 1 do 2 dni in pred začetkom le-teh vsa tla primerno zaščitimo, čez katera je nujen prehod. Po opravljenih rušilnih delih se ves odpadni material pospravi in odpelje na odlagališče.
  • Po dogovoru naredimo vse potrebne elektro inštalacije in vodovodne inštalacije iz PVC cevi, zamenjamo stare cevi ter vse primerno zabetoniramo.
  • Nato sledi polaganje keramike, ki povprečno traja 3 dni ter montaža kopalniškega pohištva.
  • Na željo stranke se lahko opravijo tudi slikopleskarska dela, montaža svetil itd.

Po zaključenih delih vse pospravimo in za seboj pustimo še eno zadovoljno stranko.

Adaptacija kopalnice reference

Pogosta vprašanja

Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Po prvem stiku se dogovorimo za vam primeren termin. Sledi ogled, izmera in svetovanje. Po ogledu vam pošljemo nezavezujočo ponudbo.

Koliko časa traja prenova kopalnice?

Prenova kopalnice oz. adaptacija kopalnice po meri po navadi traja od 8 do 14 dni. Čas prenove je odvisen od več dejavnikov. Najbolj natančno oceno boste dobili po brezplačnem ogledu.

Kolikšna je cena prenove kopalnice?

Cena prenove kopalnice je odvisna od vaših želja in ostalih dejavnikov, ki jih lahko ocenimo po brezplačnem ogledu. Po natančni izmeri in oceni dela vam pošljemo nezavezujočo ponudbo. Običajno se cena prenove kopalnice giblje od 3.500 €.

Ali adaptacija kopalnice vključuje garancijo?

Seveda, vsak pravi mojster nudi garancijo na svoje delo. Ker zaupamo v kvalitetno svojih storitev vam nudimo 5 letno garancijo na naše kopalnice kopalnice po meri.

Kaj pomeni kopalnica na ključ?

Pojem kopalnica na ključ pomeni, da vse storitve kot so rušilna dela, zidarska dela, keramičarstvo, suhomontaža, vodovodne in elektro inštalacije prepustite prepustite nam. S tem se izognete kontaktiranju vsakega izvajalca posebej (vodovodar, električar, zidar itd.), kar povzroča težave pri usklajenosti in dolgem čakanju.

Želite, da prenovimo tudi vašo kopalnico? Pokličite na 040 802 392