Prenova kopalnice na ključ po vaših željah

Vse storitve na enem mestu za celovito prenovo vaše kopalnice. Izognite se čakanju vsakega izvajalca posebej in napak zaradi neusklajenosti. Pri nas je prenova kopalnice hitra, ugodna in vključuje večletno garancijo.

Začnimo vaš projekt Ostale storitve
Prenova kopalnice Stražišče Kranj
Obnova kopalnic petoš
Obnova kopalnice v Ljubljani
Kopalnica imitacija marmorja
Prenova kopalnice Kranj
Moderna kopalniška oprema

Pomagamo vam pri načrtovanju vaše sanjske kopalnice

Čestitamo, odločili ste se prenoviti kopalnico, vendar ne veste kje začeti oziroma na koga se obrniti. Niste prepričani ali so vaše ideje pravzaprav izvedljive. Brez skrbi tu smo za vas, da vas vodimo skozi celoten postopek prenove kopalnice na ključ. Pokličite nas za posvetovanje in ogled in skupaj bomo prišli do prave rešitve ter uresničili vašo sanjsko kopalnico.

Začnimo vaš projekt
Prenova kopalnice na ključ
Kopalniško ogledalo LED
Kopalnica Lesce PREJ
Prenova kopalnice prej
Prenova kopalnice na ključ

Prenova kopalnice na ključ, od začetka do konca

Ne izgubljajte časa in živcev z vsakim izvajalcem posebej. Izognite se napakam in dodatnim stroškom zaradi neusklajenosti med izvajalci. Naša prenova kopalnice na ključ vključuje prevzem projekta od začetka do konca. Vse kar potrebujete je brisača za tuširanje, ki vam jo ob zaključku projekta tudi podarimo.

Pošljite povpraševanje

Moderna kopalnica brez ploščic, novo v naši ponudbi

Prenova kopalnice brez odstranjevanja starih ploščic in izogibanje dragim posegom je zdaj mogoča. Kopalnica brez ploščic ima mnoge prednosti ne glede na to ali je prostor nov ali pa ga je potrebno prenoviti. Z uporabo Hydrosola bo vaša kopalnica trendovska, bolj higienična saj ni fug, brez potrebe po gradbenih posegih, hiter čas prenove kopalnice in še več. Več o uporabi hydrosola namesto keramičnih ploščic si lahko preberete v našem prispevku: Moderna kopalnica brez ploščic? Uporabite Hydrosol.

Moderna kopalnica brez ploščic Hydrosol Decor

Zakaj inštalacije Petoš? Preprosto. Vse, kar potrebujete, na enem mestu.

Od začetka do konca, tu smo z vami vsak korak na poti do vaše nove sanjske kopalnice. Poskrbimo za vse od vodovodnih inštalacij in polaganja keramike do elektroinštalacij in montaže kopalniškega pohištva.

Oglejte si primere prenov kopalnic na ključ

Vaša ideja. Naše izkušnje. Vaša sanjska kopalnica.

V galeriji si lahko ogledate nekaj projektov, ki smo jih realizirali za naše stranke. Kopalnico prenovimo od začetka do konca, brez komplikacij. Vse kar potrebujete je brisača za tuširanje, ki vam jo tudi podarimo!

Pošljite povpraševanje
področje poslovanja

Storitve nudimo v gorenjski in osrednjeslovenski regiji

Naše podjetje se nahaja v Kranju zato poslujemo predvsem na gorenjskem in osrednjeskovnskem območju. Če spadate v to območje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo ponudili ugodno ponudbo čiščenja. Zaenkrat izven teh področij žal ne poslujemo.

Rezerviraj termin
Prenova kopalnice

Pogosta vprašanja

Seveda. Vsem resnim strankam se posvetimo maksimalno. Kontaktirajte nas in skupaj se bomo pogovorili o vaših željah in proračunu za prenovo kopalnice. Po ogledu, vam pripravimo ponudbo.

Glede postopka smo izredno prilagodljivi, vendar za lažjo predstavo ponavadi sledimo tipičnim postopkom dela:

  1. Ogled na objektu in posvetovanje: pri ogledu objekta se pogovorimo o vaših potrebah in skupaj najdemo prave ideje.
  2. Priprava ponudbe: po ogledu pripravimo ponudbo za vaš projekt in vam jo pošljemo na vaš email naslov.
  3. Odločitev stranke: po pregledu ponudbe se odločite ali želite s projektom nadaljevati in nam to sporočite v roku 8. dneh (v nasprotnem primeru lahko druga stranka dobi vaš termin).
  4. Urnik dela: sodelujemo pri izbiri časa za izvajanje del, ki je primerno za obe strani. Ne glede na situacijo, se lahko prilagodimo.
  5. Prenova kopalnice: pridemo na delo! Potrudimo se po najboljših močeh, da prenovo opravimo v dogovorjenem roku in natančno po vaših željah. Po opravljenem delu za seboj vse očistimo in gradbeni material odpeljemo na deponijo.
  6. Nova kopalnica: začnete lahko uporabljati vašo sanjsko kopalnico, točno tako kot ste si jo zamislili.

Začnete lahko tako, da dobite dobro idejo za videz in slog, ki ga želite. Če še ne veste si lahko ogledate nekaj revij, pobrskate po spletu ali pa poiščete inspiracijo na Pinterest-u. Nato nas kontaktirajte in skupaj se bomo pogovorili o vaših željah in kako jih uresničiti. Naš izvajalec vas bo natančno seznanil o korakih, ki jih morate storiti.

Toda na splošno, preden se začne adaptacija kopalnice boste želeli pospraviti vse osebne stvari. Čeprav dobro zaščitimo območje dela, boste želeli zaščititi svoje pohištvo tudi v ostalih prostorih pred prahom z zaščitno prevleko, ki jo dobite ugodno v trgovinah z gradbenim materialom.

Seveda. Prenova kopalnice brez odstranjevanja starih ploščic in izogibanje dragim posegom je zdaj mogoče. Danes trg ponuja različne inovativne rešitve, ki prehitevajo tradicionalne ploščice, tako po izvedbi kot tudi po estetiki. Več si lahko preberete v našem članku: Moderna kopalnica brez ploščic? Uporabite Hydrosol.

Svoje delo opravljamo hitro in strokovno, vendar svojih strank ne želimo zavajati z neizvedljivimi obljubami kot to počnejo nekateri izvajalci samo zato, da bi se stranke odločile za njihove storitve. Resnica je, da noben izvajalec ne more določiti točen čas izvedbe, dokler si ne ogleda objekt in posvetuje s stranko. Čas prenove kopalnice je odvisen tudi od obsega dogovorjenega dela. Če gre za delno prenovo lahko delo traja nekaj dni, za celotno prenovo pa običajno dva do tri tedne.

Najbolj natančno oceno boste dobili po brezplačnem ogledu, zato je najbolje, da nas kontakirate.

Zaželeno je, da ste vsaj prvih nekaj ur na voljo, da se uskladimo glede podrobnosti. Odločite se tako, da je vam lažje. Od vas kasneje potrebujemo samo telefonsko številko na kateri ste dosegljivi v kolikor se pojavijo vprašanja.

Seveda, izdelke lahko tudi priskrbite sami, vendar morate biti pozorni na to, da so izdelki med seboj združljivi (mere, nastavki, ventili, pohištvo), drugače lahko pride do reklamacij in vračila nekaterih izdelkov, kar lahko privede do zastoja projekta in čakanje na prost termin. Omogočamo vam tudi, da vam izdelke, ki jih želite priskrbimo mi in vam tudi svetujemo pri pravilni izbiri kopalniške opreme.

Cena prenove kopalnic je primarno odvisna od vaših želja in obsega dela. Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu, zato se tudi potrudimo, da vam prihranimo nepotrebne stroške, vendar brez izgube kakovosti. Običajno se prenova kopalnice giblje od 3.500 €. Vse naše storitve pa so opravljene za dolgoletno uporabo in vključujejo garancijo. Natančno ponudbo boste dobili po posvetovanju in ogledu na objektu.

Na kratko, za seboj vse pospravimo in očistimo. V celotnem času prenove bomo pazili na vaš dom in zaščitili celotno območje dela, da se preprečijo poškodbe.

Če se sprašujete ali moram najeti še kakšnega drugega izvajalca npr. za keramičarstvoslikopleskarstvoelektro inštalacije itd. bodite brez skrbi. Od konkurence se ločimo po tem, da vam nudimo udobje vseh storitev na enem mestu oziroma prenova kopalnice na ključ.

Seveda. Prepričani smo, da bi moral vsak profesionalen izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev nuditi garancijo na svoje storitve. Za storitve, ki jih v celoti izvedemo nudimo večletno garancijo.

Da. Namestitev kopalniškega ventilatorja vam priporočamo iz preprostega razloga, ker povečana vlaga v prostoru škoduje vašim napeljavam (elektroinštalacije), pohištvu in barvam. Priporočamo tudi izbiro ventilatorja s časovnikom, da ga ne pozabite izklopiti in s tem po nepotrebnem zapravljati elektriko. Več o uporabi kopalniškega ventilatorja si lahko preberete v našem članku Obnova kopalnice: 7 nasvetov, ki jih morate vedeti preden začnete.

Drugi o nas

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Nada N.

Vrhunsko naredili kompletno prenovo kopalnice. Prijazni, profesionalni in kar je danes res težko doseči, točni kot švicarska ura. Škoda, ker ne polagajo tudi parketa!

Nina Habjan

Dela so bila opravljena strokovno in kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivost in proaktivnost pri iskanju rešitev.

Aleksandar S.

Kopalnica je izjemno lepa, vse je bilo narejeno zelo natančno.
Petoš je tudi svetoval nekaj sprememb pri razporeditvi elementov in barvi zidu, kar je super izpadlo!

Slavko Legat

Storitev je bila opravljena kvalitetno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje sanacije. Narejeno zelo kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Mitja Krmelj

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Andrej Vollmayer

Strokovno svetovanje, inteligenten pristop, vrhunski materiali, natančna izvedba, posluh za želje in zahtevne stranke. To je ekipa Petoš!

Duško P.

Zelo zadovoljen, g. Boban je izredno prilagodljiv, natančen in zanesljiv. Kopalnico je prenovil popolnoma po mojih željah. Priporočam!

Tukaj smo, da ti pomagamo realizirati tvoj projekt.

Imaš vprašanja ali pa potrebuješ svetovanje glede prenove kopanice na ključ? Z veseljem ti bomo pomagali realizirati tvoj projekt! 🙂

Pošlji povpraševanje

oziroma pokliči

040 802 392