Prenova kopalnice na ključ po vaših željah

Vse storitve na enem mestu za celovito prenovo vaše kopalnice. Izognite se čakanju vsakega izvajalca posebej in napak zaradi neusklajenosti. Pri nas je prenova kopalnice hitra, ugodna in vključuje večletno garancijo.

Pomagamo vam pri načrtovanju vaše sanjske kopalnice

Čestitamo, odločili ste se prenoviti kopalnico, vendar ne veste kje začeti oziroma na koga se obrniti. Niste prepričani ali so vaše ideje pravzaprav izvedljive. Brez skrbi tu smo za vas, da vas vodimo skozi celoten postopek prenove kopalnice na ključ. Pokličite nas za brezplačen ogled in skupaj bomo prišli do prave rešitve ter uresničili vašo sanjsko kopalnico.

Prenova kopalnice
Kopalniško ogledalo LED
Prenova kopalnice potem
Kopalnica Lesce PREJ
Prenova kopalnice prej
Prenova kopalnice prej
Prenova kopalnice na ključ
Prenova kopalnice na ključ
Prenova kopalnice

Popolna prenova kopalnice na ključ, od začetka do konca

Ne izgubljajte časa in živcev z vsakim izvajalcem posebej. Izognite se napakam in dodatnim stroškom zaradi neusklajenosti med izvajalci. Naša prenova kopalnice na ključ vključuje prevzem projekta od začetka do konca. Vse kar potrebujete je brisača za tuširanje, ki vam jo ob zaključku projekta tudi podarimo.

Moderna kopalnica brez ploščic, novo v naši ponudbi

Prenova kopalnice brez odstranjevanja starih ploščic in izogibanje dragim posegom je zdaj mogoča. Kopalnica brez ploščic ima mnoge prednosti ne glede na to ali je prostor nov ali pa ga je potrebno prenoviti. Z uporabo Hydrosola bo vaša kopalnica trendovska, bolj higienična saj ni fug, brez potrebe po gradbenih posegih, hiter čas prenove kopalnice in še več. Več o uporabi hydrosola namesto keramičnih ploščic si lahko preberete v našem prispevku: Moderna kopalnica brez ploščic? Uporabite Hydrosol.

Hydrosol moderna kopalnica brez ploscic

Zakaj izbrati nas? Preprosto. Vse, kar potrebujete na enem mestu.

Od začetka do konca, tu smo z vami vsak korak na poti do vaše nove sanjske kopalnice. Poskrbimo za vse od vodovodnih inštalacij in polaganja keramike do elektroinštalacij in montaže kopalniškega pohištva.

Prenova kopalnice

Prenova kopalnice v dogovorjenem roku

Dajemo velik poudarek na strokoven in profesionalen pristop vsakemu projektu. Vse projekte realiziramo v dogovorjenem roku, brez izjeme.

Prenova kopalnice

Smo izredno prilagodljivi glede vaših želja

Tukaj smo, da vam pomagamo z vprašanji, ki jih imate glede realizacije vaše kopalnice. Pomagamo pri izbiri kopalniške opreme in načrtovanju.

Prenova kopalnice

Odlična kakovost storitev po konkurenčni ceni

Prenova kopalnice mora biti kakovostno izvedena in služiti dolgoletni uprabi. Pri prenovi uporabljamo izključno kakovostne materiale za katere jamčimo.

Prenova kopalnice

Zagotovljena večletna garancija

Prepričani smo, da bi moral vsak izvajalec odgovarjati za kakovost svojega dela, zato tudi nudimo večletno garancijo za kopalnice, ki so v celoti izdelane z naše strani.

darilo

Darilo za naše stranke ob zaključku projekta

Vsem našim strankam podarimo tudi lično darilo pri uspešnem zaključku projekta. Prenova kopalnice bi morala biti lepa in pozitivna izkušnja.

Najbolj pogosta vprašanja in odgovori

Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Kontaktirajte nas in skupaj se bomo pogovorili o vaših željah in proračunu za prenovo kopalnice. Po ogledu, vam pošljemo nezavezujočo ponudbo na email naslov.

Kakšen je tipičen potek dela pri prenovi kopalnice?

Glede postopka smo izredno prilagodljivi, vendar za lažjo predstavo ponavadi sledimo tipičnim postopkom dela:

  1. Brezplačen ogled in posvetovanje: pri ogledu objekta se pogovorimo o vaših potrebah in skupaj najdemo prave ideje.
  2. Nezavezujoča ponudba: po ogledu pripravimo ponudbo za vaš projekt in vam jo pošljemo na vaš email naslov.
  3. Odločitev stranke: po pregledu ponudbe se odločite ali želite s projektom nadaljevati in nam to sporočite v roku 8. dneh (v nasprotnem primeru lahko druga stranka dobi vaš termin).
  4. Urnik dela: sodelujemo pri izbiri časa za izvajanje del, ki je primerno za obe strani. Ne glede na situacijo, se lahko prilagodimo.
  5. Prenova kopalnice: pridemo na delo! Potrudimo se po najboljših močeh, da prenovo opravimo v dogovorjenem roku in natančno po vaših željah. Po opravljenem delu za seboj vse očistimo in gradbeni material odpeljemo na deponijo.
  6. Nova kopalnica: začnete lahko uporabljati vašo sanjsko kopalnico, točno tako kot ste si jo zamislili.
Kaj moram storiti, da se pripravim na prenovo svoje kopalnice?

Začnete lahko tako, da dobite dobro idejo za videz in slog, ki ga želite. Če še ne veste si lahko ogledate nekaj revij, pobrskate po spletu ali pa poiščete inspiracijo na Pinterest-u. Nato nas kontaktirajte za brezplačen ogled in skupaj se bomo pogovorili o vaših željah in kako jih uresničiti. Naš izvajalec vas bo natančno seznanil o korakih, ki jih morate storiti.

Toda na splošno, preden se začne adaptacija kopalnice boste želeli pospraviti vse osebne stvari. Čeprav dobro zaščitimo območje dela, boste želeli zaščititi svoje pohištvo tudi v ostalih prostorih pred prahom z zaščitno prevleko, ki jo dobite ugodno v trgovinah z gradbenim materialom.

Ali lahko prenovite kopalnico brez odstranjevanja starih ploščic?

Seveda. Prenova kopalnice brez odstranjevanja starih ploščic in izogibanje dragim posegom je zdaj mogoče. Danes trg ponuja različne inovativne rešitve, ki prehitevajo tradicionalne ploščice, tako po izvedbi kot tudi po estetiki. Več si lahko preberete v našem članku: Moderna kopalnica brez ploščic? Uporabite Hydrosol.

Koliko časa traja prenova kopalnice?

Svoje delo opravljamo hitro in strokovno, vendar svojih strank ne želimo zavajati z neizvedljivimi obljubami kot to počnejo nekateri izvajalci samo zato, da bi se stranke odločile za njihove storitve. Resnica je, da noben izvajalec ne more določiti točen čas izvedbe, dokler si ne ogleda objekt in posvetuje s stranko. Čas prenove kopalnice je odvisen tudi od obsega dogovorjenega dela. Če gre za delno prenovo lahko delo traja nekaj dni, za celotno prenovo pa običajno dva do tri tedne.

Najbolj natančno oceno boste dobili po brezplačnem ogledu, zato je najbolje, da nas kontakirate.

Ali moram biti doma v času prenove kopalnice?

Zaželeno je, da ste vsaj prvih nekaj ur na voljo, da se uskladimo glede podrobnosti. Odločite se tako, da je vam lažje. Od vas kasneje potrebujemo samo telefonsko številko na kateri ste dosegljivi v kolikor se pojavijo vprašanja.

Ali lahko sam/a izberem določene izdelke za kopalnico?

Seveda, izdelke lahko tudi priskrbite sami, vendar morate biti pozorni na to, da so izdelki med seboj združljivi (mere, nastavki, ventili, pohištvo), drugače lahko pride do reklamacij in vračila nekaterih izdelkov, kar lahko privede do zastoja projekta in čakanje na prost termin. Omogočamo vam tudi, da vam izdelke, ki jih želite priskrbimo mi in vam tudi svetujemo pri pravilni izbiri kopalniške opreme.

Koliko stane prenova kopalnice?

Cena prenove kopalnic je primarno odvisna od vaših želja in obsega dela. Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu, zato se tudi potrudimo, da vam prihranimo nepotrebne stroške, vendar brez izgube kakovosti. Običajno se prenova kopalnice giblje od 3.500 €. Vse naše storitve pa so opravljene za dolgoletno uporabo in vključujejo garancijo. Natančno in nezavezujočo ponudbo boste dobili na vaš email naslov po brezplačnem ogledu.

Kaj se naredi z odpadnim materialom po prenovi kopalnice?

Na kratko, za seboj vse pospravimo in očistimo. V celotnem času prenove bomo pazili na vaš dom in zaščitili celotno območje dela, da se preprečijo poškodbe.

Ali moram kontaktirati še kakšnega drugega izvajalca?

Če se sprašujete ali moram najeti še kakšnega drugega izvajalca npr. za keramičarstvo, slikopleskarstvo, elektro inštalacije itd. bodite brez skrbi. Od konkurence se ločimo po tem, da vam nudimo udobje vseh storitev na enem mestu oziroma prenova kopalnice na ključ.

Ali prenova kopalnice vključuje garancijo?

Seveda. Vsak profesionalen izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev nudi jamstvo. Za storitve, ki jih v celoti izvedemo nudimo večletno garancijo.

Ali priporočate namestitev kopalniškega ventilatorja?

Da. Namestitev kopalniškega ventilatorja vam priporočamo iz preprostega razloga, ker povečana vlaga v prostoru škoduje vašim napeljavam, pohištvu in barvam. Priporočamo tudi izbiro ventilatorja s časovnikom, da ga ne pozabite izklopiti in s tem po nepotrebnem zapravljati elektriko. Več o uporabi kopalniškega ventilatorja si lahko preberete v našem članku Obnova kopalnice: 7 nasvetov, ki jih morate vedeti preden začnete.

Imate vprašanja? Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Tukaj smo, da vam priskrbimo čim več informacij, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in ponudimo učinkovito rešitev za vaše potrebe.

Pošljite povpraševanje