Projekti, ki smo jih uresničili za naše stranke

Nudimo vam kakovostna zaključna gradbena dela za popolno prenovo prostorov po vaših željah. Oglejte si nekaj zanimivih primerov, ki smo jih izvedli za naše stranke.

Začnimo vaš projekt Preberi več
Vgradnja LED luči v knauf strop
Moderna kopalniška oprema
Prenova kopalnice na ključ

Zaupajte svoj projekt izkušenim mojstrom

Zakaj inštalacije Petoš?

Od začetka do konca, tu smo z vami vsak korak na poti do zaključka realizacije vašega projekta. Poskrbimo za vse od vodovodnih inštalacij in polaganja keramike do elektroinštalacij in montaže kopalniškega pohištva.

Drugi o nas

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Nina Habjan

Dela so bila opravljena strokovno in kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivost in proaktivnost pri iskanju rešitev.

Aleksandar S.

Kopalnica je izjemno lepa, vse je bilo narejeno zelo natančno.
Petoš je tudi svetoval nekaj sprememb pri razporeditvi elementov in barvi zidu, kar je super izpadlo!

Slavko Legat

Storitev je bila opravljena kvalitetno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje sanacije. Narejeno zelo kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Mitja Krmelj

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Andrej Vollmayer

Strokovno svetovanje, inteligenten pristop, vrhunski materiali, natančna izvedba, posluh za želje in zahtevne stranke. To je ekipa Petoš!

Duško P.

Zelo zadovoljen, g. Boban je izredno prilagodljiv, natančen in zanesljiv. Kopalnico je prenovil popolnoma po mojih željah. Priporočam!

Tukaj smo, da ti pomagamo realizirati tvoj projekt.

Imaš vprašanja ali pa potrebuješ svetovanje glede prenove svojega doma oziroma poslovnega prostora? Z veseljem ti bomo pomagali realizirati tvoj projekt! 🙂

Pošlji povpraševanje

oziroma pokliči

040 802 392