Popolna prenova stanovanja po vaših željah

Nudimo vam udobje vseh sorodnih storitev na enem mestu za celotno prenovo stanovanja. Smo izredno prilagodljivi in natančni, zato bo prenova stanovanja točno taka kakor ste si jo zamislili.

Začnimo vaš projekt Preberi več
Prenova kopalnice
Prenova stanovanja PETOŠ
Suhomontaža Petoš
Glajenje in brušenje sten

Prenova stanovanja kot ste si jo predstavljali

Zavedamo se, da je prenova stanovanja projekt, ki ga načrtujete že nekaj časa in si želite, da je delo opravljeno brezhibno. Naša ekipa mojstrov je zelo prilagodljiva in vedno se potrudimo, da je končni izdelek tak kot ste si ga predstavljali. Seveda pa vam tudi istočasno svetujemo pri izbiri kakovostnega materiala, ki bo zagotovil dolgo življenjsko dobo vašemu sanjskemu domu.

Pošlji povpraševanje

Udobje vseh storitev na enem mestu

Nudimo vam večino zaključnih del v gradbeništvu, kot so prenova kopalnice na ključelektro inštalacijeslikopleskarstvopolaganje ploščicsuhomontaža ipd. Ker skoraj vse storitve za renoviranje stanovanja najdete pri nas ni potrebe po dolgem čakanju vsakega izvajalca posebej. Mogoče niste prepričani na koga se najprej obrniti (zidarja, vodovodarja, mojstra za suhomontažna dela …). Na ta način se tudi izognete napakam zaradi neusklajenosti med različnimi mojstri, saj ima vsak svoj način dela.

Pošlji povpraševanje
Zaščita pohištva pred barvanjem
Inštalacije petoš, prenova kopalnice

Pripada vam tudi garancija na opravljene storitve

Naša ekipa mojstrov že več kot desetletje prenavlja stanovanja, zato so dela opravljena strokovno, v dogovorjenem roku in po konkurenčni ceni a hkrati brez izgube na kakovosti. Na vse storitve, ki so v celoti opravljene iz naše strani nudimo tudi večletno garancijo, zato bodite brez skrbi, da boste poklicali nezanesljivega mojstra – adaptacija vašega stanovanja je v dobrih rokah. 

Začnimo vaš projekt

Storitve, ki vam jih nudimo

Obnova stanovanja je projekt, ki vključuje različna zaključna dela v gradbeništvu, ki jih za vas lahko izvedemo le delno ali v celoti – izbira je vaša. 

Prenova kopalnice

Zakaj inštalacije Petoš?

Nudimo vam udobje vseh storitev na enem mestu za celovito prenovo vašega doma v dogovorjenem roku.

Prenove stanovanj, ki smo jih rezalizirali za stranke.

Zaupajte nam idejo in potrudili se bomo, da jo uresničimo.

V galeriji si lahko ogledate nekaj projektov, ki smo jih realizirali za naše stranke. Prenova stanovanja je izvedena hitro in zanesljivo.

Pošljite povpraševanje
področje poslovanja

Storitve nudimo v gorenjski in osrednjeslovenski regiji

Naše podjetje se nahaja v Kranju zato poslujemo predvsem na gorenjskem in osrednjeskovnskem območju. Če spadate v to območje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo ponudili ugodno ponudbo čiščenja. Zaenkrat izven teh področij žal ne poslujemo.

Rezerviraj termin
Prenova stanovanja

Pogosta vprašanja

Seveda, vsem resnim strankam se maksimalno posvetimo. Kontaktirajte nas in skupaj si bomo ogledali vaš projekt oziroma situacijo. Po ogledu vam tudi pripravimo ugodno ponudbo.

Glede postopka smo izredno prilagodljivi, vendar za lažjo predstavo ponavadi sledimo tipičnim postopkom dela:

  1. Ogled na vaši lokaciji in posvetovanje: pri ogledu objekta se pogovorimo o vaših potrebah in skupaj najdemo prave ideje.
  2. Priprava ponudbe: po ogledu pripravimo ponudbo za vaš projekt in vam jo pošljemo na vaš email naslov.
  3. Odločitev stranke: po pregledu ponudbe se odločite ali želite s projektom nadaljevati in nam to sporočite v roku 8. dneh (v nasprotnem primeru lahko druga stranka dobi vaš termin).
  4. Urnik dela: sodelujemo pri izbiri časa za izvajanje del, ki je primerno za obe strani. Ne glede na situacijo, se lahko prilagodimo.
  5. Prenova stanovanja: pridemo na delo! Prenove v večini primerov zahtevajo rušilna dela, ki trajajo od 1 do 2 dni in pred začetkom le teh vse zaščitimo. Potrudimo se po najboljših močeh, da prenovo stanovanja opravimo v dogovorjenem roku in natančno po vaših željah. Po opravljenem delu za seboj vse očistimo in gradbeni material odpeljemo na deponijo.

Pripravite se lahko tako, da imate dobro predstavo, kaj si želite oziroma, če imate načrt ga pripravite, ko pridemo na ogled objekta. Brez skrbi, naši izvajalci vam bodo svetovali in našli rešitve za morebitne težave. Ravno tako, vas bomo pri ogledu seznanili o celotnem poteku dela.

Svoje delo opravljamo hitro in strokovno, vendar svojih strank ne želimo zavajati z neizvedljivimi obljubami kot to počnejo nekateri izvajalci samo zato, da bi se stranke odločile za njihove storitve. Resnica je, da noben izvajalec ne more določiti točen čas izvedbe, dokler si ne ogleda objekt in posvetuje s stranko. Čas prenove stanovanja lahko traja od 1 dneva do nekaj tednov, odvisno od obsega dela.

Najbolj natančno oceno boste dobili po ogledu, zato je najbolje, da nas kontakirate.

Zaželeno je, da ste vsaj prvih nekaj ur na voljo, da se uskladimo glede podrobnosti. Odločite se tako, da je vam lažje. Kasneje potrebujemo samo telefonsko številko na kateri ste dosegljivi v kolikor se pojavijo vprašanja.

Cena prenove stanovanja je odvisna od vaših želja, potrošenega materiala, obsega dela in ostalih dejavnikov, ki jih ni mogoče oceniti pred obiskom objekta. Po natančnem ogledu, posvetovanju in izmeri vam bomo poslali nezavezujočo ponudbo.

Na kratko, za seboj vse pospravimo in očistimo. Celoten časprenove bomopazili na vaš dom in zaščitili celotno območje dela, da se preprečijo poškodbe.

Če se sprašujete ali moram najeti še kakšnega drugega izvajalca npr. suhomontažna dela, keramičarstvo, slikopleskarstvo itd. bodite brez skrbi. Od konkurence se ločimo po tem, da vam nudimo udobje vseh storitev na enem mestu oziroma prenove na ključ.

Seveda. Prepričani smo, da bi moral vsak profesionalen izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev nuditi garancijo na svoje storitve. Za storitve, ki jih v celoti izvedemo nudimo večletno garancijo.

Drugi o nas

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Nada N.

Vrhunsko naredili kompletno prenovo kopalnice. Prijazni, profesionalni in kar je danes res težko doseči, točni kot švicarska ura. Škoda, ker ne polagajo tudi parketa!

Nina Habjan

Dela so bila opravljena strokovno in kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivost in proaktivnost pri iskanju rešitev.

Aleksandar S.

Kopalnica je izjemno lepa, vse je bilo narejeno zelo natančno.
Petoš je tudi svetoval nekaj sprememb pri razporeditvi elementov in barvi zidu, kar je super izpadlo!

Slavko Legat

Storitev je bila opravljena kvalitetno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje sanacije. Narejeno zelo kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Mitja Krmelj

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Andrej Vollmayer

Strokovno svetovanje, inteligenten pristop, vrhunski materiali, natančna izvedba, posluh za želje in zahtevne stranke. To je ekipa Petoš!

Duško P.

Zelo zadovoljen, g. Boban je izredno prilagodljiv, natančen in zanesljiv. Kopalnico je prenovil popolnoma po mojih željah. Priporočam!

Tukaj smo, da ti pomagamo realizirati tvoj projekt.

Imaš vprašanja ali pa potrebuješ svetovanje glede prenove svojega doma oziroma poslovnega prostora? Z veseljem ti bomo pomagali realizirati tvoj projekt! 🙂

Pošlji povpraševanje

oziroma pokliči

040 802 392