Zakaj izbrati nas

Zavedamo se, da je prenova stanovanja projekt, ki ga načrtujete že nekaj časa in si želite, da je delo opravljeno kakovostno in za dolgoletno uporabo. Smo zelo prilagodljivi in se potrudimo, da realiziramo končni izdelek točno tako kot ste si predstavljali. Seveda vam hkrati tudi svetujemo pri izbiri kakovostnega materiala in najbolj učinkovitem načinu izvedbe adaptacije. Nudimo vam večino zaključnih del v gradbeništvu, kot so prenova kopalnice na ključ, elektro inštalacije, slikopleskarstvo, polaganje ploščic, suhomontaža itd. Ker skoraj vse storitve za renoviranje stanovanja najdete pri nas ni potrebe po dolgem čakanju vsakega izvajalca posebej ali pa ne veste koga poklicati najprej (zidarja, vodovodarja, mojstra za suhomontažna dela). Na ta način se tudi izognete napakam in neusklajenosti med mojstri, ki se ne poznajo med seboj.

Prenova stanovanja z garancijo

Naša ekipa mojstrov sodeluje že več kot desetletje na področju prenove stanovanj zato so dela opravljena strokovno, v dogovorjenem roku in po ugodni ceni a hkrati brez izgube na kakovosti. Na vse naše storitve nudimo tudi garancijo, zato bodite brez skrbi, da boste poklicali nezanesljivega mojstra – adaptacija vašega stanovanja je v dobrih rokah. 

Zaključna gradbena dela

Obnova stanovanja je projekt, ki vključuje različna zaključna dela v gradbeništvu, ki jih za vas lahko izvedemo le delno ali v celoti – izbira je vaša. Storitve, ki vam jih nudimo:

Če na seznamu storitev, ki jo potrebujete ni omenjena, nas pokličite in skupaj bomo našli rešitev!

Kako poteka adaptacija stanovanja

    • Pri prvem stiku se dogovorimo za brezplačen ogled in svetovanje s strani izkušenega mojstra, ki vam razloži sami začetek prenove stanovanja. Skupaj ugotovimo, kakšne so vaše želje, ter kako zmanjšati stroške, a hkrati ne kakovosti opreme.
    • Ko se odločite za želeno opremo in poravnate avansno plačilo, poskrbimo za vse – dostava in dvig opreme do vašega doma.
    • Dela se lotimo strokovno in kakovostno v mislih na dogovorjeni rok zaključka dela.

Po zaključenih delih vse pospravimo in za seboj pustimo še eno zadovoljno stranko.

Za ostale stranke smo izvedli

Pogosta vprašanja

Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Pri prvem stiku se dogovorimo za vam primeren termin. Sledi ogled, izmera in svetovanje. Po ogledu vam pošljemo nezavezujočo ponudbo.

Kolikšna je cena prenove stanovanja?

Cena prenove stanovanja je odvisna od več dejavnikov (vrsta dela, čas dela, delovna površina itd.), ki jih lahko ocenimo šele po brezplačnem ogledu. Po natančni izmeri in oceni dela vam pošljemo nezavezujočo ponudbo.

Koliko časa traja adaptacija stanovanja?

Adaptacija stanovanja traja od nekaj dni do nekaj tednov – odvisno od velikosti projekta, ki želite, da ga opravimo za vas. Vsa dela se trudimo in opravimo v dogovorjenem roku. Najbolj natančno oceno potrebnega časa za realizacijo prenove boste dobili po brezplačnem ogledu.

Ali nudite garancijo na vaše storitve

Seveda, vsak pravi mojster nudi garancijo na svoje delo. Ker zaupamo v kakovost svojih storitev vam nudimo večletno garancijo na prenovo vašega doma.

Želite, da prenovimo tudi vaše stanovanje? Pokličite na 040 802 392