Kakovost je investicija v prihodnost.

Zato nam je v podjetju PETOŠ na prvem mestu vaše zadovoljstvo. Smo ponudnik kakovostnih zaključnih del v gradbeništvu z večletno garancijo. Nudimo vam vse od prenove kopalnice na ključ do adaptacije celotnega doma. Vsa gradbena dela opravimo strokovno, zanesljivo in v dogovorjenem roku.

Naše storitve

Od začetkov do danes

Izkušnje našega podjetja segajo že več kot 30 let nazaj s katerimi je začel moj oče, danes pa jaz ponosno nadaljujem tradicijo. Z očetom sem veliko časa preživel na terenu, kjer sem opazoval kako vestno je opravljal svoje delo – vsak njegov gib, natančnost pri delu ter zabavne pogovore s strankami. Druženje z njim in opazovanje, kako je svojim strankam pričaral nasmeh na obrazu po zaključenih projektih, je tudi v meni prebudilo veselje do opravljanja tega dela. Danes naša ekipa opravlja delo, ki ga je začel moj oče z isto kakovostjo s sodobnim pristopom do dela. Naš cilj je pričarati nasmeh na obrazu naših strank, tako kot je to počel moj oče.

Boban Petoš

Kakovost in zanesljivost

Vsem našin strankam nudimo kakovostno prenovo doma, delno ali v celoti z vključeno večletno garancijo. Brez skrbi, delo opravimo kakovostno in v dogovorjenem roku po ugodni ceni.

Vaš dom. Naša strast.

Zavedamo se, da je prenova doma velik projekt, ki ga načrtujete že kar nekaj časa, zato se v podjetju Petoš vedno trudimo, da projekt realiziramo točno tako kot ste si zamislili. Vaše zadovoljstvo nam veliko pomeni, zato se lotimo prenove profesionalno in kakovostno.

Začnimo vaš projekt