Polaganje keramike vseh vrst znotraj in zunaj

Iščete zanesljivega keramičarja za kakovostno polaganje keramike? Keramičastvo Petoš je družinsko podjetje, ki keramiko polaga že več kot 30 let – zato ste v skrbnih rokah. Nudimo vam strokovno in hitro opravljena zaključna dela na vašem objektu po konkurenčni ceni.

Začnimo vaš projekt Preberi več
Polaganje keramike Petoš
Kopalnica detajli
Natančnost na prvem mestu
Polaganje keramike Petoš
Zakaj prepustit polaganje keramike nam

Iščete dobrega keramičarja? Prišli ste na pravo mesto.

V podjetju inštalacije Petoš se zavedamo, da stranke iščejo kakovostnega izvajalca za konkurenčno ceno. Dober keramičar je natančen in uporablja izključno kakovostne materiale pri svojem delu, saj tako lahko garantira dolgoletno uporabo končnega izdelka. Polaganje keramike je dejavnost, ki jo opravljamo že več kot 30 let. Uporabljamo sodobne tehnologije merjenja, rezanja in izravnalnih sistemov, da bi vam zagotovili kakovostno polaganje keramike.

Začnimo vaš projekt

Polaganje keramike prepustite izkušenim mojstrom

Pri polaganju keramike dajemo velik poudarek na natančnost in kakovost veznih materialov (lepila, fugirne mase, silikoni …), saj lahko le na tak način dosežemo vrhunski rezultat. To je še posebej pomembno, ko izvajamo polaganje keramike zunaj npr. terase in balkoni, saj prihaja do temperaturnih razlik in s tem delovanje podlage. Polaganje ploščic v notranjih prostorih je z vidika temperaturnih razlik sicer lažja, vendar je ta keramika veliko bolj obremenjena, še posebej, ko govorimo o polaganju keramike na stopniščih, hodnikih ipd.

Polaganje keramike je nedvomno eno izmed tistih obrtniških del, ki zahteva največjo mero natančnosti. Če s polaganjem ploščic nimate zadostnih izkušenj, niste dovolj natančni in potrpežljivi, ali pa nimate profesionalnega orodja, vam vsekakor odsvetujemo polaganje ploščic v lastni režiji.

Zato vam priporočamo, da delo opravi izkušen mojster in zanesljiv mojster z referencami.

Polaganje keramike
Polaganje keramike Petoš

Storitve, ki vam jih nudimo vključujejo:

 • Polaganje ploščic v kopalnici oziroma tudi kopalnica na ključ
 • Polaganje talnih in stenskih ploščic v vseh prostorih
 • Polaganje ploščic zunaj (terase, balkoni)
 • Polaganje ploščic na ploščice (nove na stare)
 • Polaganje mozaika
 • Polaganje umetnega kamna
 • Polaganje ploščic večjega formata
 • Polaganje ploščic na stopnicah in še več
Pošljite povpraševanje

Zakaj keramičarstvo Petoš?

Preprosto, ker vam nudimo udobje vseh sorodnih storitev na enem mestu. Vi samo izberite keramiko, ostalo prepustite nam.

Projekti, ki smo jih izvedli za naše zadovoljne stranke

Vi izberite keramiko. Ostalo prepustite nam.

V galeriji si lahko ogledate nekaj projektov, ki smo jih realizirali za naše stranke. Polaganje keramike izvedemo hitro in zanesljivo ter natančno po vaših željah.

Pošljite povpraševanje
področje poslovanja

Storitve nudimo v gorenjski in osrednjeslovenski regiji

Naše podjetje se nahaja v Kranju zato poslujemo predvsem na gorenjskem in osrednjeskovnskem območju. Če spadate v to območje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo ponudili ugodno ponudbo čiščenja. Zaenkrat izven teh področij žal ne poslujemo.

Rezerviraj termin
Polaganje ploščic

Pogosta vprašanja

Seveda. Vsem resnim strankam nudimo ogled in posvetovanje na vaši lokaciji. Ogledali si bomo vašo situacijo in prisluhnili vašim željam. Potrudili se bomo, da najdemo najboljšo rešitev za vaš projekt. Po ogledu in izmeri vam bomo pripravili ponudbo.

Želite rezervirati ogled na objektu? Pokličite keramičarstvo Petoš na telefon 040 802 392 ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca tukaj.

Cena polaganja keramike je odvisna od različnih dejavnikov kot je npr: velikost keramičnih ploščic, površina m2, stanje površine na katero se bo bodo keramične ploščice polagale, zunaj ali znotraj in tako naprej. Najbolj natančno ceno polaganja keramike boste dobili po tem, ko naš keramičar prisluhne vašim željam in opravi ogled na vaši lokaciji. Tako se boste tudi izognili nevšečnosti nepričakovanih stroškov, pri različnih izvajalcih polaganja keramike, ki vnaprej “na pamet” postavijo ceno polaganja keramike brez ogleda.

Ogled in svetovanja nudimo vsem resnim strankam katerim se posvetimo maksimalno. Svoj termin ogleda lahko rezervirate preko telefona 040 802 392 ali pa pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca tukaj.

Glede postopka smo izredno prilagodljivi, vendar za lažjo predstavo ponavadi sledimo tipičnim postopkom dela:

 1. Ogled na objektu in posvetovanje: pri ogledu objekta se pogovorimo o vaših potrebah in skupaj najdemo prave ideje.
 2. Priprava ponudbe: po ogledu pripravimo ponudbo za vaš projekt in vam jo pošljemo na vaš email naslov.
 3. Odločitev stranke: po pregledu ponudbe se odločite ali želite s projektom nadaljevati in nam to sporočite v roku 8. dneh (v nasprotnem primeru lahko druga stranka dobi vaš termin).
 4. Urnik dela: sodelujemo pri izbiri časa za izvajanje del, ki je primerno za obe strani. Ne glede na situacijo, se lahko prilagodimo.
 5. Polaganje keramike: pridemo na delo! Polaganje keramike v večini primerov zahtevajo rušilna dela, ki trajajo od 1 do 2 dni in pred začetkom le teh vse zaščitimo. Potrudimo se po najboljših močeh, da polaganje kramike opravimo v dogovorjenem roku in natančno po vaših željah. Po opravljenem delu za seboj vse očistimo in gradbeni material odpeljemo na deponijo.

Pripravite se lahko tako, da imate dobro predstavo, kaj si želite oziroma, če imate načrt ga pripravite, ko pridemo na ogled objekta. Brez skrbi, naši izvajalci vam bodo svetovali in našli rešitve za morebitne težave. Ravno tako, vas bomo pri ogledu seznanili o celotnem poteku dela.

Svoje delo opravljamo hitro in strokovno, vendar svojih strank ne želimo zavajati z neizvedljivimi obljubami kot to počnejo nekateri izvajalci samo zato, da bi se stranke odločile za njihove storitve. Resnica je, da noben izvajalec ne more določiti točen čas izvedbe, dokler si ne ogleda objekt in posvetuje s stranko. Čas izvedbe polaganja keramike lahko traja od 1 dneva do nekaj dni, odvisno od obsega dela.

Najbolj natančno oceno boste dobili ogledu, zato je najbolje, da nas kontakirate.

Zaželeno je, da ste vsaj prvih nekaj ur na voljo, da se uskladimo glede podrobnosti. Odločite se tako, da je vam lažje. Kasneje potrebujemo samo telefonsko številko na kateri ste dosegljivi v kolikor se pojavijo vprašanja.

Na kratko, za seboj vse pospravimo in očistimo. Celoten čas izvajanja naših del bomo pazili na vaš dom in zaščitili celotno območje dela, da se preprečijo poškodbe.

Če se sprašujete ali moram najeti še kakšnega drugega izvajalca npr. suhomontažna dela, keramičarstvo, slikopleskarstvo itd. bodite brez skrbi. Od konkurence se ločimo po tem, da vam nudimo udobje vseh storitev na enem mestu oziroma prenove na ključ.

Seveda, v kolikor so prejšnje ploščice v dobrem stanju izvedemo tudi polaganje keramike na stare ploščice. V kolikor so stare ploščice v slabem stanju vas o tem tudi prej opozorimo.

Seveda. Prepričani smo, da bi moral vsak profesionalen izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev nuditi garancijo na svoje storitve. Za storitve, ki jih v celoti izvedemo nudimo večletno garancijo.

Drugi o nas

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Nada N.

Vrhunsko naredili kompletno prenovo kopalnice. Prijazni, profesionalni in kar je danes res težko doseči, točni kot švicarska ura. Škoda, ker ne polagajo tudi parketa!

Nina Habjan

Dela so bila opravljena strokovno in kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivost in proaktivnost pri iskanju rešitev.

Aleksandar S.

Kopalnica je izjemno lepa, vse je bilo narejeno zelo natančno.
Petoš je tudi svetoval nekaj sprememb pri razporeditvi elementov in barvi zidu, kar je super izpadlo!

Slavko Legat

Storitev je bila opravljena kvalitetno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje sanacije. Narejeno zelo kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Mitja Krmelj

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Andrej Vollmayer

Strokovno svetovanje, inteligenten pristop, vrhunski materiali, natančna izvedba, posluh za želje in zahtevne stranke. To je ekipa Petoš!

Duško P.

Zelo zadovoljen, g. Boban je izredno prilagodljiv, natančen in zanesljiv. Kopalnico je prenovil popolnoma po mojih željah. Priporočam!

Tukaj smo, da ti pomagamo realizirati tvoj projekt.

Imaš vprašanja ali pa potrebuješ svetovanje glede prenove svojega doma oziroma poslovnega prostora? Z veseljem ti bomo pomagali realizirati tvoj projekt! 🙂

Pošlji povpraševanje

oziroma pokliči

040 802 392