Zakaj izbrati keramičarstvo Petoš?

V podjetju Petoš se zavedamo, da stranke želijo kakovostno opravljeno delo za pošteno ceno. Dober keramičar je natančen in izbira izključno kakovostne materiale pri svojem delu, saj tako lahko garantira dolgoletno uporabo končnega izdelka. Polaganje keramike je dejavnost, ki jo v že 30 let opravljamo v našem podjetju. Uporabljamo sodobne tehnologije merjenja, rezanja in izravnalnih sistemov, da bi vam zagotovili kakovostno polaganje keramike.

Za polaganje keramike kot tudi ostala zaključna dela v gradbeništvu nudimo večletno garancijo, saj vam želimo sporočiti, da ste v dobrih rokah.

Polaganje ploščic

Pri polaganju keramike dajemo velik poudarek na natančnost in kakovost veznih materialov (lepila, fugirne mase, silikoni…), saj lahko le na tak način dosežemo vrhunske rezultate. To je še posebej pomembno, ko izvajamo polaganje ploščic zunaj npr. terase in balkoni, saj prihaja do temperaturnih razlik in s tem delovanje podlage. Polaganje ploščic v notranjih prostorih je z vidika temperaturnih razlik sicer lažja, vendar je ta keramika veliko bolj obremenjena, še posebej, ko govorimo o polaganju keramike na stopniščih, hodnikih ipd.

Polaganje keramike je nedvomno eno izmed tistih obrtniških del, ki zahteva največjo mero natančnosti. Če s polaganjem ploščic nimate zadostnih izkušenj, niste dovolj natančni in potrpežljivi, ali pa nimate profesionalnega orodja, vam vsekakor odsvetujemo polaganje ploščic v lastni režiji.

Zato vam priporočamo, da delo opravi izkušen mojster in zanesljiv mojster z referencami.

Keramičarstvo z garancijo, ki vam ga nudimo

    • Polaganje ploščic v kopalnici oziroma tudi kopalnica na ključ
    • Polaganje talnih in stenskih ploščic v vseh prostorih
    • Polaganje ploščic zunaj (terase, balkoni)
    • Polaganje ploščic na ploščice (nove na stare)
    • Polaganje mozaika
    • Polaganje umetnega kamna
    • Polaganje ploščic večjega formata
    • Polaganje ploščic na stopnicah in še več

Če na seznamu storitev, ki jo potrebujete ni omenjena, nas pokličite in skupaj bomo našli rešitev!

Kako poteka polaganje keramike

    • Pri prvem stiku se dogovorimo za brezplačen ogled in svetovanje s strani izkušenega mojstra, ki vam razloži sami začetek vodovodnih inštalacij. Skupaj ugotovimo, kakšne so vaše želje ter kako zmanjšati stroške, a hkrati ne kakovosti materialov.
    • Ko izberete želeno opremo in poravnate avansno plačilo, posrbimo za vse – dostava in dvig opreme do vašega doma.
    • Pripravimo površino in položimo keramiko kot dogovorjeno. Skozi celoten postopek vas vodimo in vam svetujemo glede izbire pravega materiala. Polaganje keramike v običajno traja 2 do 3 dni (odvisno od velikosti površine).

Po zaključenih delih vse pospravimo in za seboj pustimo še eno zadovoljno stranko.

Za ostale stranke smo izdelali

Pogosta vprašanja

Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Po prvem stiku se dogovorimo za vam primeren termin. Sledi ogled, izmera in svetovanje. Po ogledu vam pošljemo nezavezujočo ponudbo.

Kolikšna je cena polaganja ploščic?

Cena polaganja keramike je odvisna od več dejavnikov (se keramika polaga zunaj ali znotraj, velikosti keramičnih ploščic, stanje površine na katero se keramika polaga, polaganje ploščic na ploščice itd.), ki jih lahko ocenimo po brezplačnem ogledu. Po natančni izmeri in oceni dela vam pošljemo nezavezujočo ponudbo.

Koliko časa traja polaganje ploščic?

Polaganje ploščic ponavadi traja nekaj dni, odvisno od velikosti projekta. Običajno polaganje traja 3 dni. Čas polaganja keramike je odvisen od več dejavnikov. Najbolj natančno oceno boste dobili po brezplačnem ogledu.

Ali nudite garancijo na vaše storitve?

Seveda, vsak pravi mojster nudi garancijo na svoje delo. Ker zaupamo v kakovost svojih storitev vam nudimo večletno garancijo na polaganje keramike.

Ali nudite tudi polaganje ploščic na ploščice?

Seveda, v kolikor so prejšnje ploščice v dobrem stanju izvedemo tudi polaganje keramike na stare ploščice. V kolikor so stare ploščice v slabem stanju vas o tem tudi prej opozorimo.

Želite, da položimo keramiko tudi za vas? Pokličite nas na 040 802 392