Prepustite delo mojstrom

Pri nas lahko naročite strokovnjaka za priklop bele tehnike, ki pride na vaš dom in poskrbi za priklop in montažo vašega novega aparata, hitro in zanesljivo. Tako vam ni treba izgubljati časa in energije, skrbeti za pravilno izvedbo del, branja tehničnih navodil za inštalacije ter nakup novega orodja, ki ga boste mogoče potrebovali le enkrat v življenju. Ne glede na situacijo, ki jo imate, se potrudimo najti pravo rešitev. Nudimo vam vse od enostavnega priklopa bele tehnike do priprave elektro ali vodovodnih inštalacij v kolikor niso pripravljene. 

Priklop bele tehnike z garancijo

Storitve na področju bele tehnike, ki vam jo nudimo:

  • montažo in priklop vgradne pečice
  • priklop štedilnika
  • montažo in priklop indukcijske plošče
  • montažo in priklop steklo-keramične plošče
  • montažo in priklop pomivalnega stroja
  • montažo vgradnih pomivalnih strojev
  • montažo kuhinjske nape (vgradne, otočne, podelementne, stropne…)
  • montažo vgradnih hladilnikov
  • svetovanje in še več.

Nudimo tudi ureditev elektroinštalacij in vodovodnih inštalacij po meri. Vsa zaključna gradbena dela, ki jih nudimo si lahko ogledate tukaj.

Če na seznamu storitev, ki jo potrebujete ni omenjena, nas pokličite in skupaj bomo našli rešitev!

Galerija

Pogosta vprašanja

Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Pri prvem stiku se dogovorimo za vam primeren termin. Sledi ogled, izmera in svetovanje. Po ogledu vam damo nezavezujočo ponudbo.

Kolikšna je cena priklopa in montaže bele tehnike?

Cena priklopa montaže je odvisna od več dejavnikov (pripravljeni priklopi, vrsta gospodinjskega aparata, število gospodinjskih aparatov, ki jih želite priklopiti itd.) zato vam svetujemo, da nas pokličete in se dogovorimo za brezplačen ogled. Po ogledu boste dobili natančno in nezavezujočo ponudbo.

Koliko časa traja priklop in montaža?

Montaža in priklop bele tehnike je ponavadi zaključeno v nekaj urah. V nasprotnem primeru vam podamo oceno trajanja del. Vabimo vas, da nas kontaktirate za brezplačen ogled in dobili boste točno oceno.

Ali nudite garancijo na svoje storitve?

Seveda. Vsak pravi mojster nudi garancijo na svoje delo. Ker zaupamo v kakovost svojih storitev vam nudimo večletno garancijo na priklop in montažo vaših gospodinjskih aparatov.

Želite, da opravimo priklop tudi za vas? Pokličite na 040 802 392