Hiter in zanesljiv priklop bele tehnike

Nudimo vam priklop bele tehnike oziroma gospodinjskih aparatov kot so hladilniki, pečice, indukcijske plošče, nape ipd. Pokličite nas in obiskal vas bo naš mojster, ki bo priklop izvedel hitro in zanesljivo.

Začnimo vaš projekt Preberi več
Priklop bele tehnike
Namestitev hladilnika
Namestitev klime
Priklop bele tehnike pečica

Prepustite priklop bele tehnike mojstrom

Pri nas lahko naročite strokovnjaka za priklop bele tehnike, ki pride na vaš dom in poskrbi za montažo in priklop vašega novega aparata, hitro in zanesljivo. Tako vam ni treba izgubljati čas in energije, skrbeti za pravilno izvedbo del, branja tehničnih navodil ter nakup novega orodja, ki ga boste potrebovali le enkrat. Ne glede na situacijo, se potrudimo najti pravo rešitev. Nudimo vse od enostavnega priklopa bele tehnike do priprave elektro inštalacij ali vodovodnih inštalacij v kolikor to nimate urejeno.

Pošlji povpraševanje

Priklop bele tehnike z garancijo

Storitve na področju bele tehnike, ki vam jih nudimo:

  • montažo in priklop vgradne pečice
  • priklop štedilnika
  • montažo in priklop indukcijske plošče
  • montažo in priklop steklo-keramične plošče
  • montažo in priklop pomivalnega stroja
  • montažo vgradnih pomivalnih strojev
  • montažo kuhinjske nape (vgradne, otočne, stropne, …)
  • montažo vgradnih hladilnikov
  • svetovanje in še več.
Priklop bele tehnike

Zakaj inštalacije Petoš?

Nudimo ti odobje vseh sorodnih storitev na enem mestu, hitro ugodno in zanesljivo.

Priklopi bele tehinike, ki smo jih izvedli za stranke

Vaša ideja. Naše izkušnje.

V galeriji si lahko ogledate nekaj projektov, ki smo jih realizirali za naše stranke. Priklope izvedemo hitro in zanesljivo ter natančno po vaših željah.

Pošljite povpraševanje
področje poslovanja

Storitve nudimo v gorenjski in osrednjeslovenski regiji

Naše podjetje se nahaja v Kranju zato poslujemo predvsem na gorenjskem in osrednjeskovnskem območju. Če spadate v to območje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo ponudili ugodno ponudbo čiščenja. Zaenkrat izven teh področij žal ne poslujemo.

Rezerviraj termin
Priklop bele tehnike

Pogosta vprašanja

Seveda, vsem resnim strankam se posvetimo maksimalno. Kontaktirajte nas in skupaj si bomo ogledali vaš projekt oziroma situacijo. Po ogledu vam bomo pripravili ugodno ponudbo.

Pripravite se lahko tako, da imate dobro predstavo, kaj si želite oziroma, če imate načrt ga pripravite, ko pridemo na ogled objekta. Brez skrbi, naši izvajalci vam bodo svetovali in našli rešitve za morebitne težave. Ravno tako, vas bomo pri ogledu seznanili o celotnem poteku dela.

Odvisno od aparata oziroma same montaže. V kolikor gre za preprosto montažo je lahko priklop bele tehnike opravljen v manj kot uri. Ostale situacije ocenimo pri ogledu na objektu.

Zaželeno je, da ste vsaj prvih nekaj ur na voljo, da se uskladimo glede podrobnosti. Odločite se tako, da je vam lažje. Kasneje potrebujemo samo telefonsko številko na kateri ste dosegljivi v kolikor se pojavijo vprašanja.

Cena priklopa bele tehnike je odvisna od vaših želja, potrošenega materiala, obsega dela in ostalih dejavnikov. Najbolje je, da nas kontaktirate in dobili boste ceno.

Če se sprašujete ali moram najeti še kakšnega drugega izvajalca npr. suhomontažna dela, keramičarstvo, slikopleskarstvo itd. bodite brez skrbi. Od konkurence se ločimo po tem, da vam nudimo udobje vseh storitev na enem mestu oziroma prenove na ključ.

Seveda. Prepričani smo, da bi moral vsak profesionalen izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev nuditi garancijo na svoje storitve. Za storitve, ki jih v celoti izvedemo nudimo večletno garancijo.

Drugi o nas

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Nada N.

Vrhunsko naredili kompletno prenovo kopalnice. Prijazni, profesionalni in kar je danes res težko doseči, točni kot švicarska ura. Škoda, ker ne polagajo tudi parketa!

Nina Habjan

Dela so bila opravljena strokovno in kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivost in proaktivnost pri iskanju rešitev.

Aleksandar S.

Kopalnica je izjemno lepa, vse je bilo narejeno zelo natančno.
Petoš je tudi svetoval nekaj sprememb pri razporeditvi elementov in barvi zidu, kar je super izpadlo!

Slavko Legat

Storitev je bila opravljena kvalitetno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje sanacije. Narejeno zelo kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Mitja Krmelj

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Andrej Vollmayer

Strokovno svetovanje, inteligenten pristop, vrhunski materiali, natančna izvedba, posluh za želje in zahtevne stranke. To je ekipa Petoš!

Duško P.

Zelo zadovoljen, g. Boban je izredno prilagodljiv, natančen in zanesljiv. Kopalnico je prenovil popolnoma po mojih željah. Priporočam!

Tukaj smo, da ti pomagamo realizirati tvoj projekt.

Imaš vprašanja ali pa potrebuješ svetovanje glede prenove svojega doma oziroma poslovnega prostora? Z veseljem ti bomo pomagali realizirati tvoj projekt! 🙂

Pošlji povpraševanje

oziroma pokliči

040 802 392