Varne, brezhibne in sodobne elektroinštalacije

Svojim strankam že več kot 15 let nudimo varne, brezhibne in sodobne elektroinštalacije s strani strokovno usposobljenih električarjev, ki vam izvedejo inštalacijo elektro napeljav in naprav po ugodni ceni.

Začnimo vaš projekt Preberi več
Elektroinštalacije
Elektroinštalacije na stanovanjskem objektu
Elektro omarica
Elektroinštalacije Petoš

Elektroinštalacije zaupajte podjetju z izkušnjami

Elektroinštalacije je področje, ki ga srečamo skoraj povsod, kjer imamo opravka z električno energijo. Je eno od tistih gradbenih del, ki jih nikakor ne smemo opravljati sami v kolikor nismo usposobljeni za tovrstno delo. Elektroinštalacije Petoš vam nudi ekipo strokovnjakov, ki bodo poskrbeli za varne, moderne in brezhibne elektro inštalacije.

Pošljite povpraševanje

Naša elektro dela vključujejo

 • električne inštalacije (grobe in fine),
 • kompletne elektroinštalacije,
 • vezava oziroma postavitev elektro omarice,
 • napeljava elektrike, jaki tok (elektroinštalacija)
 • montaža vtičnic, stikal in luči,
 • priklop bele tehnike,
 • elektroinštalacije talnega gretja.
Pošljite povpraševanje
Elektroinštalacije Petoš

Zakaj elektroinštalacije Petoš?

Svoje elektroinštalacije zaupajte podjetju z izkušnjami in storitvami vseh elektro del na enem mestu.

Elektroinštalacije, ki smo jih izvedli za stranke

Vaša ideja. Naše izkušnje.

V galeriji si lahko ogledate nekaj projektov, ki smo jih realizirali za naše stranke. Elektroinštalacije izvedemo hitro in zanesljivo ter natančno po vaših željah.

Pošljite povpraševanje
področje poslovanja

Storitve nudimo v gorenjski in osrednjeslovenski regiji

Naše podjetje se nahaja v Kranju zato poslujemo predvsem na gorenjskem in osrednjeskovnskem območju. Če spadate v to območje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo ponudili ugodno ponudbo čiščenja. Zaenkrat izven teh področij žal ne poslujemo.

Rezerviraj termin
Elektro inštalacije

Pogosta vprašanja

Elektroinštalacije so eno od tistih del, ki jih nikakor ne smemo izvajati sami. Pomembno je, da se že v fazi zasnove in projektiranja sodeluje z arhitektom in projektantom, da se recimo kasneje ne bi zgodilo, da boste v kuhinji ostali brez vtičnice ali na vrtu ne boste imeli kam vklopiti kosilnice. Pri inštalacijah je potrebno pomisliti na morebitne večje potrebe v prihodnosti npr. inštalacija računalniškega omrežja, alarmnega sistema, klimatske naprave ipd.

Kljub temu, da elektroinštalacije ne boste izvajali sami, je vendarle prav, da je individualni graditelj oziroma investitor seznanjen tudi z osnovami elektroinštalacijske tehnike. Zato smo za vas pripravili nekaj osnovnih informacij. V grobem elektroinštalacije ločimo na:

 • nizkonapetostne elektroenergetske inštalacije: namenjene so napajanju električnih naprav in razsvetljavi;
 • informacijske instalacije: so instalacije za telefon, protivlomno in protipožarno zaščito, klimatizacijo, računalniške mreže …

Glede na izvedbo elektroinštalacije delimo v naslednje skupine:

 • inštalacije pod ometom in v ometu: inštalacije, ki se izdelajo že ob sami gradnji objekta, še preden se izdela zaključni ometni sloj;
 • inštalacije nad ometom: vgrajujemo jih predvsem v vlažne prostore, kjer mora biti električna instalacija napeljana s plastičnimi vodniki na ustreznih skobah;
 • inštalacije v votlih stenah: delimo jih na gorljive in negorljive, od vrste inštalacije pa je odvisna tudi vrsta materiala, ki ga uporabimo za izvedbo električne inštalacije. Sistem je primeren za suho montažno gradnjo;
 • instalacije v betonu: se nameščajo že v začetnih fazah gradnje objekta;
 • inštalacijski kanali: niso uporabljivi za stanovanjske prostore, pogosto pa se uporabljajo v industrijski gradnji;
 • inštalacije z neizoliranimi vodniki: se v stanovanjskih objektih uporabljajo zgolj za nizkonapetostne sisteme kot npr. halogenske svetilke in podobne naprave.

Elektroinštalacije morajo biti izvedene v skladu z veljavnimi predpisi iz projekta elektroinštalacij. Pozorni moramo biti na to, da so nizkonapetostne doze vsaj 5 cm oddaljene od visokonapetostnih doz (220V). V istem tokokrogu ne moreta biti povezana dva napetostna nivoja, razen v primeru, da je med njima nameščena pregradna stena. Električne inštalacije nameščamo v gibljive cevi, da so kasneje zamenljive. Vsi električni izvodi morajo vsebovati zaščitni vodnik, ki predstavlja tretjo žilo v trižilnem električnem vodu.

Seveda, vsem resnim strankam se maksimalno posvetimo. Kontaktirajte nas in skupaj si bomo ogledali vaš projekt oziroma situacijo. Po ogledu vam bomo pripravili ponudbo.

Glede postopka smo izredno prilagodljivi, vendar za lažjo predstavo ponavadi sledimo tipičnim postopkom dela:

 1. Ogled na objektu in posvetovanje: pri ogledu objekta se pogovorimo o vaših potrebah in skupaj najdemo prave ideje.
 2. Priprava ponudbe: po ogledu pripravimo ponudbo za vaš projekt in vam jo pošljemo na vaš email naslov.
 3. Odločitev stranke: po pregledu ponudbe se odločite ali želite s projektom nadaljevati in nam to sporočite v roku 8. dneh (v nasprotnem primeru lahko druga stranka dobi vaš termin).
 4. Urnik dela: sodelujemo pri izbiri časa za izvajanje del, ki je primerno za obe strani. Ne glede na situacijo, se lahko prilagodimo.
 5. Elektroinštalacije: pridemo na delo! Elektroinštalacije v večini primerov zahtevajo rušilna dela, ki trajajo od 1 do 2 dni in pred začetkom le teh vse zaščitimo. Potrudimo se po najboljših močeh, da elektroinštalacije opravimo v dogovorjenem roku in natančno po vaših željah. Po opravljenem delu za seboj vse očistimo in gradbeni material odpeljemo na deponijo.

Pripravite se lahko tako, da imate dobro predstavo, kaj si želite oziroma, če imate načrt ga pripravite, ko pridemo na ogled objekta. Brez skrbi, naši izvajalci vam bodo svetovali in našli rešitve za morebitne težave. Ravno tako, vas bomo pri ogledu seznanili o celotnem poteku dela.

Svoje delo opravljamo hitro in strokovno, vendar svojih strank ne želimo zavajati z neizvedljivimi obljubami kot to počnejo nekateri izvajalci samo zato, da bi se stranke odločile za njihove storitve. Resnica je, da noben izvajalec ne more določiti točen čas izvedbe, dokler si ne ogleda objekt in posvetuje s stranko. Čas izvedbe elektroinštalacij lahko traja od 1 dneva do nekaj dni, odvisno od obsega dela.

Najbolj natančno oceno boste dobili po ogledu in posvetovanju, zato je najbolje, da nas kontakirate.

Zaželeno je, da ste vsaj prvih nekaj ur na voljo, da se uskladimo glede podrobnosti. Odločite se tako, da je vam lažje. Kasneje potrebujemo samo telefonsko številko na kateri ste dosegljivi v kolikor se pojavijo vprašanja.

Cena elektroinštalacij je odvisna od vaših želja, potrošenega materiala, obsega dela in ostalih dejavnikov, ki jih ni mogoče oceniti pred obiskom objekta. Po natančnem ogledu, posvetovanju in izmeri vam bomo poslali nezavezujočo ponudbo.

Na kratko, za seboj vse pospravimo in očistimo. Celoten čas izvajanja elektroinštalacij bomo pazili na vaš dom in zaščitili celotno območje dela, da se preprečijo poškodbe.

Če se sprašujete ali moram najeti še kakšnega drugega izvajalca npr. suhomontažna dela, keramičarstvo, slikopleskarstvo itd. bodite brez skrbi. Od konkurence se ločimo po tem, da vam nudimo udobje vseh storitev na enem mestu oziroma prenove na ključ.

Seveda. Prepričani smo, da bi moral vsak profesionalen izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev nuditi garancijo na svoje storitve. Za storitve, ki jih v celoti izvedemo nudimo večletno garancijo.

Drugi o nas

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Nada N.

Vrhunsko naredili kompletno prenovo kopalnice. Prijazni, profesionalni in kar je danes res težko doseči, točni kot švicarska ura. Škoda, ker ne polagajo tudi parketa!

Nina Habjan

Dela so bila opravljena strokovno in kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivost in proaktivnost pri iskanju rešitev.

Aleksandar S.

Kopalnica je izjemno lepa, vse je bilo narejeno zelo natančno.
Petoš je tudi svetoval nekaj sprememb pri razporeditvi elementov in barvi zidu, kar je super izpadlo!

Slavko Legat

Storitev je bila opravljena kvalitetno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje sanacije. Narejeno zelo kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Mitja Krmelj

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Andrej Vollmayer

Strokovno svetovanje, inteligenten pristop, vrhunski materiali, natančna izvedba, posluh za želje in zahtevne stranke. To je ekipa Petoš!

Duško P.

Zelo zadovoljen, g. Boban je izredno prilagodljiv, natančen in zanesljiv. Kopalnico je prenovil popolnoma po mojih željah. Priporočam!

Tukaj smo, da ti pomagamo realizirati tvoj projekt.

Imaš vprašanja ali pa potrebuješ svetovanje glede prenove svojega doma oziroma poslovnega prostora? Z veseljem ti bomo pomagali realizirati tvoj projekt! 🙂

Pošljite povpraševanje

oziroma pokliči

040 802 392