Zakaj je suhomontaža pametna odločitev?

Se odločate za prenovo stanovanja, poslovnih prostorov ali pa načrtujete novogradnjo? Suhomontaža je zagotovo najbolj hiter, čist in ugoden način za realizacijo tovrstnih ciljev. Suhomontažna dela spadajo pod zaključna dela v gradbeništvu in zajemajo različna dela kot so spuščanje stropa, izdelavo predelnih sten, adaptacije mansard itd. Velika prednost je v tem, da so hitro in enostavno izvedljiva, omogočajo uporabo okolju prijaznih materialov in so cenovno ugodna.

Zakaj izbrati mojstra za suhomontažna dela?

Izvedba suhomontažnih del je za posameznika lahko zelo zahtevna v kolikor mu to delo ni poznano. Za kakovostno opravljena suhomontažna dela je potrebna izbira kakovostnih materialov, natančnost in izkušnje. Zato vam v podjetju Petoš nudimo celovito opravljena suhomontažna dela (od priprave površine in montaže do kitanja, brušenja in barvanja) s strani mojstrov, ki delo opravijo zanesljivo in po konkurenčni ceni. Na vsa opravljena dela nudimo tudi večletno garancijo.

Suhomontaža, ki jo ponujamo

Adaptacija doma ali poslovnih prostorov je projekt, ki vključuje različna suhomontažna dela, ki jih za vas lahko izvedemo le delno ali v celoti – izbira je vaša. Storitve, ki vam jih nudimo:

  • montaža knaufa oziroma polaganje mavčnih plošč
  • gradnja novih ali obnova obstoječih bivalnih/poslovnih prostorov
  • knauf montaža stropa oz. spuščanje stropa, adaptacije mansard in podstrešij
  • vgradnja elektroinštalacij, razsvetljave, stropne nape
  • priprava površine, kitanje in bandažiranje knaufa
  • knauf ali ytong predelne stene in stenske obloge
  • zidanje s siporeksom (znotraj in zunaj)
  • toplotna in zvočna izolacija
  • slikopleskarska dela (izravnava sten oziroma kitanje, brušenje in barvanje)

Če na seznamu storitev, ki jo potrebujete ni omenjena, nas pokličite in skupaj bomo našli rešitev!

Kako potekajo suhomontažna dela?

  • Pri prvem stiku se dogovorimo za brezplačen ogled in svetovanje s strani izkušenega mojstra, ki vam razloži sami začetek suhomontažnih del. Skupaj bomo ugotovili, kakšne so vaše želje, ter kako lahko zmanjšamo stroške, vendar ne tudi izgubo kakovosti uporabljenega materiala.
  • Ko se odločite za želeno opremo in poravnate avansno plačilo, poskrbimo za vse – dostava in dvig opreme do vašega doma.
  • Dela se lotimo strokovno in kakovostno v mislih na dogovorjeni rok zaključka dela. Suhomontažna dela trajajo od 1 dneva do nekaj dni – odvisno od zahtevnosti projekta.

Po zaključenih delih vse pospravimo in za seboj pustimo še eno zadovoljno stranko.

Za ostale stranke smo izvedli

Pogosta vprašanja

Ali nudite brezplačen ogled in svetovanje?

Seveda. Pri prvem stiku se dogovorimo za vam primeren termin. Sledi ogled, izmera in svetovanje. Po ogledu vam pošljemo nezavezujočo ponudbo.

Kolikšna je cena suhomontažnih del s knaufom in ytongom?

Cena suhomontažnih del je odvisna od več dejavnikov (priprava površine, zahtevnost projekta, čas izvedbe, količina materiala itd.), ki jih lahko ocenimo šele po brezplačnem ogledu. Po natančni izmeri in oceni dela vam pošljemo ne-zavezujočo ponudbo.

Koliko časa traja adaptacija stanovanja?

Suhomontažna dela trajajo od 1 dneva do nekaj dni – odvisno od zahtevnosti projekta, ki želite, da ga opravimo za vas. Vsa dela se trudimo in opravimo v dogovorjenem roku. Najbolj natančno oceno potrebnega časa za realizacijo prenove boste dobili po brezplačnem ogledu.

Ali nudite garancijo na vaše storitve

Seveda, vsak pravi mojster nudi garancijo na svoje delo. Ker zaupamo v kakovost svojih storitev vam nudimo večletno garancijo na suhomontažna dela, ki so v celoti izvedena z naše strani.

Želite, da opravimo suhomontažna dela za vas? Pokličite na 040 802 392