Hitra in zanesljiva suhomontažna dela

Suhomontaža je pametna odločitev, če se odločate za prenovo stanovanja, poslovnih prostorov ali pa načrtujete novogradnjo. Je najbolj hiter, čist in ugoden način do realizacije svojega cilja.

Začnimo vaš projekt Preberi več
Suhomontaža
Suhomontaža Petoš
Slikopleskarska dela petoš
Glajenje in brušenje sten

Zakaj je suhomontaža pametna odločitev?

Suhomontažna dela so zagotovo najbolj hiter, čist in ugoden način do realizacije vaših ciljev. Suhomontažna dela spadajo pod zaključna dela v gradbeništvu in zajemajo različne storitve kot so spuščanje stropa, izdelavo predelnih sten, adaptacije mansard ipd. Velika prednost je v tem, da so izvedena hitro in enostavno, omogočajo pa tudi uporabo okolju prijaznih materialov, ki so cenovno ugodni.

Pošlji povpraševanje

Zakaj prepustiti delo izkušenemu mojstru?

Izvedba suhomontažnih del je lahko za posameznika zahtevna v kolikor nima izkušenj s tovrstnim delom. Pri izvedbi lahko naredi napake, ki ogrožajo varnost družinskih članov ali povzroči dodatne stroške za popravila. Za kakovostno opravljena suhomontažna dela je potrebna izbira kakovostnih materialov, natančnost in izkušnje. Nudimo vam v celoti opravljena suhomontažna dela, vse od priprave površin in montaže do kitanja in brušenja. Opravljena dela vključujejo tudi večletno garancijo.

Začnimo vaš projekt
Suhomontaža knauf in ytong
Suhomontaža

Suhomontažna dela, ki vam jih ponujamo

 • montaža knaufa oziroma polaganje mavčnih plošč
 • gradnja novih ali obnova obstoječih bivalnih/poslovnih prostorov
 • spuščanje stropa z mavčnimi ploščami, adaptacije mansard in podstrešij
 • vgradnja elektroinštalacij, razsvetljave, stropne nape
 • priprava površine, kitanje in bandažiranje knaufa
 • knauf ali ytong predelne stene in stenske obloge
 • zidanje s siporeksom (znotraj in zunaj)
 • slikopleskarska dela (izravnava sten oziroma kitanje, brušenje in barvanje)
Kontaktirajte nas

Zakaj inštalacije Petoš?

Naše podjetje vam nudi udobje vseh storitev za celotno prenovo na enem mestu. Z našo pomočjo prihranite na času ter obdržite dobre živce zaradi neusklajenosti različnih izvajalcev za vsako storitev posebej.

Suhomontažna dela, ki smo jih izvedli za naše stranke

Vaša ideja. Naše izkušnje. Skupaj do cilja.

V galeriji si lahko ogledate nekaj projektov, ki smo jih realizirali za naše stranke. Suhomontažna dela izvedemo hitro in zanesljivo ter natančno po vaših željah.

Pošljite povpraševanje
področje poslovanja

Storitve nudimo v gorenjski in osrednjeslovenski regiji

Naše podjetje se nahaja v Kranju zato poslujemo predvsem na gorenjskem in osrednjeskovnskem območju. Če spadate v to območje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo ponudili ugodno ponudbo čiščenja. Zaenkrat izven teh področij žal ne poslujemo.

Rezerviraj termin
Suhomontaža

Pogosta vprašanja

Seveda, vsem resnim se posvetimo maksimalno. Kontaktirajte nas in skupaj si bomo ogledali vaš projekt oziroma situacijo. Po ogledu vam bomo tudi pripravili ugodno ponudbo.

Glede postopka smo izredno prilagodljivi, vendar za lažjo predstavo ponavadi sledimo tipičnim postopkom dela:

 1. Ogled na objektu: pri ogledu objekta se pogovorimo o vaših potrebah in skupaj najdemo prave ideje.
 2. Priprava ponudbe: po ogledu pripravimo ponudbo za vaš projekt in vam jo pošljemo na vaš email naslov.
 3. Odločitev stranke: po pregledu ponudbe se odločite ali želite s projektom nadaljevati in nam to sporočite v roku 8. dneh (v nasprotnem primeru lahko druga stranka dobi vaš termin).
 4. Urnik dela: sodelujemo pri izbiri časa za izvajanje del, ki je primerno za obe strani. Ne glede na situacijo, se lahko prilagodimo.
 5. Suhomontaža: pridemo na delo! Potrudimo se po najboljših močeh, da suhomontažna dela opravimo v dogovorjenem roku in natančno po vaših željah. Po opravljenem delu za seboj vse očistimo in gradbeni material odpeljemo na deponijo.

Pripravite se lahko tako, da imate dobro predstavo, kaj si želite oziroma, če imate načrt ga pripravite, ko pridemo na ogled objekta. Brez skrbi, naši izvajalci vam bodo svetovali in našli rešitve za morebitne težave. Ravno tako, vas bomo pri ogledu seznanili o celotnem poteku dela.

Svoje delo opravljamo hitro in strokovno, vendar svojih strank ne želimo zavajati z neizvedljivimi obljubami kot to počnejo nekateri izvajalci samo zato, da bi se stranke odločile za njihove storitve. Resnica je, da noben izvajalec ne more določiti točen čas izvedbe, dokler si ne ogleda objekt in posvetuje s stranko. Čas izvedbe elektroinštalacij lahko traja od 1 dneva do nekaj dni, odvisno od obsega dela.

Najbolj natančno oceno boste dobili po ogledu, zato je najbolje, da nas kontakirate.

Zaželeno je, da ste vsaj prvih nekaj ur na voljo, da se uskladimo glede podrobnosti. Odločite se tako, da je vam lažje. Kasneje potrebujemo samo telefonsko številko na kateri ste dosegljivi v kolikor se pojavijo vprašanja.

Cena suhomontaže je odvisna od vaših želja, potrošenega materiala, obsega dela in ostalih dejavnikov, ki jih ni mogoče oceniti pred obiskom objekta. Po natančnem ogledu, posvetovanju in izmeri vam bomo poslali nezavezujočo ponudbo.

Na kratko, za seboj vse pospravimo in očistimo. Celoten čas izvajanja suhomontažnih del bomo pazili na vaš dom in zaščitili celotno območje dela, da se preprečijo poškodbe.

Če se sprašujete ali moram najeti še kakšnega drugega izvajalca npr. suhomontažna dela, keramičarstvo, slikopleskarstvo itd. bodite brez skrbi. Od konkurence se ločimo po tem, da vam nudimo udobje vseh storitev na enem mestu oziroma prenove na ključ.

Seveda. Prepričani smo, da bi moral vsak profesionalen izvajalec, ki zaupa v kakovost svojih storitev nuditi garancijo na svoje storitve. Za storitve, ki jih v celoti izvedemo nudimo večletno garancijo.

Drugi o nas

Najlepša nagrada za naše dobro opravljeno delo je, ko nas stranke pohvalijo in nam priznajo, da so izredno zadovoljne z našim delom.

Nada N.

Vrhunsko naredili kompletno prenovo kopalnice. Prijazni, profesionalni in kar je danes res težko doseči, točni kot švicarska ura. Škoda, ker ne polagajo tudi parketa!

Nina Habjan

Dela so bila opravljena strokovno in kot smo se dogovorili. Priporočam tudi zaradi korektnega odnosa, zanesljivost in proaktivnost pri iskanju rešitev.

Aleksandar S.

Kopalnica je izjemno lepa, vse je bilo narejeno zelo natančno.
Petoš je tudi svetoval nekaj sprememb pri razporeditvi elementov in barvi zidu, kar je super izpadlo!

Slavko Legat

Storitev je bila opravljena kvalitetno in ni manjkalo predlogov za izboljšanje sanacije. Narejeno zelo kvalitetno z uporabo sodobnih materialov.

Mitja Krmelj

Odlično opravljeno delo, ogromno predlogov pred izdelavo, moderni dizajni, natančnost, poštenost in korekten odnos. Svetujem vsakomur.

Andrej Vollmayer

Strokovno svetovanje, inteligenten pristop, vrhunski materiali, natančna izvedba, posluh za želje in zahtevne stranke. To je ekipa Petoš!

Duško P.

Zelo zadovoljen, g. Boban je izredno prilagodljiv, natančen in zanesljiv. Kopalnico je prenovil popolnoma po mojih željah. Priporočam!

Tukaj smo, da ti pomagamo realizirati tvoj projekt.

Imaš vprašanja ali pa potrebuješ svetovanje glede prenove svojega doma oziroma poslovnega prostora? Z veseljem ti bomo pomagali realizirati tvoj projekt! 🙂

Pošlji povpraševanje

oziroma pokliči

040 802 392